Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dimwell Old Pals Del Kartel
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Daar is Evans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evans met een sublieme pass. Bednarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchο verovert de bal door een tackle van achteren. Sanchο schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Neville kan de bal niet met de borst controleren. Huckerby is nu in balbezit. Huckerby passt de bal zonder na te denken. Henderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson schiet op doel. Ripley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Henderson is nu in balbezit. Keegan onderschept slim de pass. Keegan passt de bal in één keer door. Knight rent richting de bal. Knight schiet op doel. Paal!

21e minuut.
Henderson is nu in balbezit. Carragher begaat een overtreding. Henderson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Neville met een snel genomen vrije trap. Henderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson schiet op doel. Ripley probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dimwell Old Pals - Del Kartel 1:0

32e minuut.
Daar is Feɾdinand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertrand geeft een lange en hoge pass. Knight rent richting de bal. Knight draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Giggѕ kan de bal niet met de borst controleren. Davidson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Carragher is nu in balbezit. Carragher met een sublieme pass. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight schiet op doel. Davidson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Giggѕ kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Feɾnandes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Knight kopt de bal weg. Huckerby geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bertrand met de inworp. Sanchο bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sanchο raakt geblesseerd tijdens het duel. Carragher neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dimwell Old Pals - Del Kartel 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dimwell Old Pals 59%, Del Kartel 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dimwell Old Pals - Del Kartel 1:1

61e minuut.
Feɾdinand kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sharpe met de inworp. Bertrand is nu in balbezit. Bertrand geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Doeltrap. Davidson trapt de bal weg van het doel. Feɾnandes probeert naar een medespeler te passen. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Carragher is nu in balbezit. Bednarek is nu in balbezit. Carragher begaat een overtreding. Bednarek roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bednarek kan niet meer verder spelen. Lascelles komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dimwell Old Pals 44%, Del Kartel 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dimwell Old Pals - Del Kartel 1:1