Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ausra Worsley FC
Normal Tactiek Normal
36% Balbezit 64%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.2 gemiddelde waardering 20.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


2e minuut.
Vieira probeert naar een medespeler te passen. Keegan rent richting de bal. Holmes schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Holmes naar de kleedkamers voor een vroege douche.

7e minuut.
Mee speelt de bal door. Keegan rent richting de bal. Met opzet legt Souness zijn tegenspeler op de grond. Souness krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Souness onderschept slim de pass. Mee verovert de bal door een tackle van achteren. Mee schiet op doel. Daar is Konsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mee rent richting de bal. Bernard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Klungelig pakt Sᴄholes de bal. Buckley onderschept slim de pass. Buckley probeert naar een medespeler te passen. Mee bereikt de bal nog maar net als eerste. Mee draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Souness is nu in balbezit. Vieira is nu in balbezit. Souness tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Souness krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ausra 71%, Worsley FC 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ausra - Worsley FC 0:0

46e minuut.
Grealιsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Grealιsh geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vieira de bal. Mee rent richting de bal. Mee haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Ѕancho is nu in balbezit. Ѕancho passt de bal zonder na te denken. Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Mee verovert de bal door een tackle van achteren. Mee schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Keegan is nu in balbezit. Keegan speelt de bal door. Sᴄholes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieira bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Vieira geeft een lange en hoge pass. Ѕancho rent richting de bal. Ѕancho passt de bal met de wreef. Mee is nu in balbezit. Mee haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - Worsley FC 0:1

76e minuut.
Ѕancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ѕancho met een sublieme pass. Keegan is nu in balbezit. Keegan draait met de bal, schiet en ... Bernard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - Worsley FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ausra 72%, Worsley FC 28%.
Ausra - Worsley FC 0:2