Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Internazionlle FC Fc Cobra 79
Def Tactiek New
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 41.8
average Schieten adequate
average Passen adequate
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
Payer rent richting de bal. Payer geeft de bal voor. Daar is Mockevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mockevičius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Pirinen onderschept slim de pass. Pirinen speelt de bal door. Dubrava probeert naar een medespeler te passen. Mockevičius rent richting de bal. Mockevičius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Briozzi met de inworp. Pirinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirinen passt de bal zonder na te denken. Mockevičius rent richting de bal. Mockevičius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kupidura passt de bal zonder na te denken. Montiagut bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose verovert de bal door een tackle van achteren. Rose schiet op doel. Băluş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Fc Cobra 79 1:0

17e minuut.
Afentoulidis geeft een lange en hoge pass. Sỹ Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Phú speelt de bal door. Mockevičius rent richting de bal. Mockevičius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Olędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olędzki probeert naar een medespeler te passen. Brants rent richting de bal. Brants draait met de bal, schiet en ... Băluş probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Băluş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionlle FC 65%, Fc Cobra 79 35%.
Internazionlle FC - Fc Cobra 79 1:0

46e minuut.
Hacılı komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Rose is nu in balbezit. Pirinen verovert de bal door een tackle van achteren. Brants rent richting de bal. Brants schiet op doel. Băluş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Fc Cobra 79 2:0

60e minuut.
Brants kopt de bal weg. Amezaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose maakt een afschuwelijke overtreding. Rose krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Manu geeft een hoge lob. Olędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olędzki passt de bal zonder na te denken. Brants rent richting de bal. Brants schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Malul komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionlle FC 63%, Fc Cobra 79 37%.
Internazionlle FC - Fc Cobra 79 2:0