Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Cobra 79 Internazionlle FC
New Tactiek Def
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
43.8 gemiddelde waardering 41.2
good Schieten adequate
adequate Passen average
good Verdedigen solid


3e minuut.
Olędzki kopt de bal weg. Brants rent richting de bal. Olędzki probeert naar een medespeler te passen. Veenstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Veenstra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Amezaga speelt de bal door. Rose rent richting de bal. Dubrava begaat een overtreding. Dubrava krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Payer passt de bal met de wreef. Dubrava bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose verovert de bal door een tackle van achteren. Owen rent richting de bal. Owen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Owen speelt de bal door. Briozzi is nu in balbezit. Briozzi probeert naar een medespeler te passen. Mockevičius rent richting de bal. Mockevičius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Brants kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amezaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Payer rent richting de bal. Payer geeft een hoge lob. Woodcock verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Pilich de bal. Hacılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacılı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kupidura passt de bal in één keer door. Olędzki speelt de bal door. Brants rent richting de bal. Veenstra is nu in balbezit. Veenstra draait met de bal, schiet en ... Băluş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Kupidura passt de bal in één keer door. Brants bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brants is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Veenstra legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cobra 79 - Internazionlle FC 0:1

40e minuut.
Owen probeert naar een medespeler te passen. Dubrava rent richting de bal. Dubrava passt de bal zonder na te denken. Mockevičius rent richting de bal. Mockevičius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Owen passt de bal in één keer door. Dubrava is nu in balbezit. Dubrava passt de bal in één keer door. Hacılı rent richting de bal. Hacılı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Cobra 79 - Internazionlle FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Cobra 79 31%, Internazionlle FC 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Cobra 79 - Internazionlle FC 1:1

55e minuut.
Payer geeft de bal voor. Briozzi kopt de bal weg. Pilich heeft problemen om de bal te vangen. Mockevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mockevičius draait met de bal, schiet en ... Woodcock probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Klungelig pakt Amezaga de bal. Olędzki is nu in balbezit. Olędzki geeft een hoge lob. Brants bereikt de bal nog maar net als eerste. Brants schiet op doel. Băluş bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malul komt het veld opgelopen. Melon komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Bostan is nu in balbezit. Bostan geeft een hoge lob. Brants kopt de bal weg. Veenstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Veenstra draait met de bal, schiet en ... Băluş bokst de bal weg. Veenstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Veenstra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cobra 79 - Internazionlle FC 1:2

87e minuut.
Kupidura passt de bal zonder na te denken. Brants bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kasesalu. Kasesalu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Cobra 79 26%, Internazionlle FC 74%.
Fc Cobra 79 - Internazionlle FC 1:2