Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Margate Marauders Internazionlle FC
MM433 Tactiek Def
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 42.9
redelijk Schieten goed
matig Passen matig
matig Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Chiculiţă met een sublieme pass. Tarrio is nu in balbezit. Tarrio passt de bal zonder na te denken. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - Internazionlle FC 1:0

3e minuut.
Fakadej raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maravilha komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Hegyháti speelt de bal door. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă geeft de bal voor. Duch is nu in balbezit. Duch schiet op doel. Woodcock kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - Internazionlle FC 2:0

19e minuut.
Olędzki speelt de bal door. Daar is Veenstra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veenstra probeert naar een medespeler te passen. Brants rent richting de bal. Brants draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tubřík probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - Internazionlle FC 2:1

23e minuut.
Pilich geeft de bal voor. Veenstra probeert de bal met de borst te controleren. Veenstra passt de bal met de wreef. Brants is nu in balbezit. Brants haalt uit met een fantastische trap. Prodan bokst de bal weg.

24e minuut.
Tarrio met een sublieme pass. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă passt de bal met de wreef. Tarrio rent richting de bal. Tarrio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - Internazionlle FC 3:1

27e minuut.
Veenstra kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tubřík de bal onder controle te krijgen. Brants rent richting de bal. Brants haalt uit met een fantastische trap. Prodan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - Internazionlle FC 3:2

28e minuut.
Olędzki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nervetti. Olędzki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Manu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Maravilha heeft problemen om de bal te vangen. Brants is nu in balbezit. Brants draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Tarrio onderschept slim de pass. Tarrio speelt de bal door. Duch rent richting de bal. Duch schiet op doel. Pilich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Woodcock verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Manu onderschept slim de pass. Manu geeft de bal voor. Kobyliński speelt de bal door. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Duch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - Internazionlle FC 4:2

39e minuut.
Hegyháti rent richting de bal. Hegyháti geeft een hoge lob. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bostan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - Internazionlle FC 5:2

40e minuut.
Nervetti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Duch de bal. Bostan bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch verovert de bal door een tackle van achteren. Duch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Margate Marauders 41%, Internazionlle FC 59%.
Margate Marauders - Internazionlle FC 5:2

49e minuut.
Hegyháti bereikt de bal nog maar net als eerste. Afentoulidis onderschept slim de pass. Afentoulidis met een sublieme pass. Klungelig pakt Veenstra de bal. Veenstra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
van Heemst passt de bal in één keer door. Maravilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Afentoulidis met een sublieme pass. Brants is nu in balbezit. Brants draait met de bal, schiet en ... Prodan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brants bereikt de bal nog maar net als eerste. Brants draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Afentoulidis kopt de bal weg. Daar is Maravilha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brants is nu in balbezit. Brants haalt uit met een fantastische trap. Prodan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - Internazionlle FC 5:3

55e minuut.
Brants rent richting de bal. Veenstra is nu in balbezit. Maravilha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Veenstra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Veenstra neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Prodan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Manu verovert de bal door een tackle van achteren. Manu geeft een hoge lob. Daar is Brants, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veenstra rent richting de bal. Veenstra haalt uit met een fantastische trap. Prodan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brants rent richting de bal. Brants schiet op doel. Prodan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - Internazionlle FC 5:4

64e minuut.
Manu is nu in balbezit. Manu met een sublieme pass. Kobyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Brants verovert de bal door een tackle van achteren. Brants draait met de bal, schiet en ... Prodan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
van Heemst geeft de bal voor. Kupidura kan de bal niet met de borst controleren. Kupidura passt de bal met de wreef. Veenstra is nu in balbezit. Veenstra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Kupidura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupidura passt de bal zonder na te denken. Tubřík rent richting de bal. Veenstra verovert de bal door een tackle van achteren. Veenstra schiet op doel. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Prodan trapt de bal weg van het doel. Afentoulidis speelt de bal door. Klungelig pakt Ardovini de bal. Brants is nu in balbezit. Brants schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Hegyháti met een sublieme pass. Duch rent richting de bal. Konka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duch roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Duch kan niet meer verder spelen. Davies komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Pilich met een sublieme pass. Olędzki rent richting de bal. Olędzki probeert naar een medespeler te passen. Brants is nu in balbezit. Brants haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Margate Marauders 49%, Internazionlle FC 51%.
Margate Marauders - Internazionlle FC 5:4