Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Internazionlle FC Margate Marauders
Def Tactiek MM433
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 37.7
goed Schieten redelijk
redelijk Passen matig
solide Verdedigen matig


2e minuut.
Ardovini probeert naar een medespeler te passen. Olędzki rent richting de bal. Olędzki passt de bal zonder na te denken. Veenstra rent richting de bal. Veenstra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Altıntop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupidura onderschept slim de pass. Kupidura met een sublieme pass. Brants rent richting de bal. Brants haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Afentoulidis geeft een hoge lob. Veenstra kopt de bal weg. Kobyliński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brants is nu in balbezit. Brants schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kupidura is nu in balbezit. Kupidura geeft een lange en hoge pass. Ardovini heeft problemen om de bal te vangen. Brants bereikt de bal nog maar net als eerste. Brants schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Margate Marauders 1:0

27e minuut.
van Heemst geeft een hoge lob. Tarrio kopt de bal weg. Bostan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duch rent richting de bal. Duch draait met de bal, schiet en ... Woodcock kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Chiculiţă passt de bal zonder na te denken. Pilich is nu in balbezit. Duch verovert de bal door een tackle van achteren. Duch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Internazionlle FC - Margate Marauders 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionlle FC 52%, Margate Marauders 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Internazionlle FC - Margate Marauders 1:1

48e minuut.
Altıntop bereikt de bal nog maar net als eerste. Afentoulidis speelt de bal door. Kobyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Veenstra verovert de bal door een tackle van achteren. Veenstra draait met de bal, schiet en ... Prodan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
van Heemst probeert naar een medespeler te passen. Manu rent richting de bal. Manu met een sublieme pass. Veenstra is nu in balbezit. Veenstra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kupidura rent richting de bal. Kupidura draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Margate Marauders 2:1

53e minuut.
Altıntop is nu in balbezit. Kupidura onderschept slim de pass. Kupidura passt de bal met de wreef. Veenstra is nu in balbezit. Veenstra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Altıntop passt de bal met de wreef. Olędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olędzki passt de bal met de wreef. Brants rent richting de bal. Brants schiet op doel. Prodan bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Fakadej rent richting de bal. Fakadej passt de bal in één keer door. Afentoulidis speelt de bal door. Veenstra rent richting de bal. Veenstra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Klungelig pakt Hegyháti de bal. Hegyháti probeert naar een medespeler te passen. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă geeft een lange en hoge pass. Tarrio springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Altıntop met de inworp. Hegyháti rent richting de bal. Afentoulidis begaat een overtreding. Afentoulidis krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Duch haalt uit met een fantastische trap. Konka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tarrio rent richting de bal. Tarrio draait met de bal, schiet en ... Woodcock maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Internazionlle FC - Margate Marauders 2:2

73e minuut.
Kobyliński passt de bal zonder na te denken. Hegyháti rent richting de bal. Afentoulidis begaat een overtreding. Afentoulidis krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

75e minuut.
Klungelig pakt Cebola de bal. Ardovini rent richting de bal. Olędzki onderschept slim de pass. Klungelig pakt Olędzki de bal. Olędzki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Fakadej passt de bal met de wreef. Cebola rent richting de bal. Cebola geeft een hoge lob. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă schiet op doel. Woodcock kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Pilich is nu in balbezit. Pilich geeft de bal voor. Olędzki kopt de bal weg. Brants heeft problemen om de bal te vangen. Brants schiet op doel. Prodan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brants bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubřík legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brants raakt geblesseerd tijdens het duel. Brants zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Margate Marauders 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionlle FC 52%, Margate Marauders 48%.
Internazionlle FC - Margate Marauders 3:2