Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SQUEEZERS Fc Cobra 79
new season1 Tactiek New
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 43.6
goed Schieten goed
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


4e minuut.
Querales bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosi is nu in balbezit. Querales bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Koern speelt de bal door. Mockevičius is nu in balbezit. Hunt legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hunt krijgt een gele kaart. Mockevičius is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mockevičius legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
SQUEEZERS - Fc Cobra 79 0:1

10e minuut.
Querales speelt de bal door. Daar is Porter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porter probeert naar een medespeler te passen. Hacılı rent richting de bal. Hacılı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Dullers speelt de bal door. Morgan probeert naar een medespeler te passen. Perosi rent richting de bal. Perosi schiet op doel. Băluş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SQUEEZERS - Fc Cobra 79 1:1

22e minuut.
Querales heeft problemen om de bal te vangen. Owen rent richting de bal. Querales onderschept slim de pass. Perosi is nu in balbezit. Perosi draait met de bal, schiet en ... Paal! Băluş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Dullers passt de bal met de wreef. Caminante probeert naar een medespeler te passen. Accard met een sublieme pass. Daar is Hacılı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hacılı haalt uit met een fantastische trap. Bulanda bokst de bal weg.

34e minuut.
Porter met een sublieme pass. Matov bereikt de bal nog maar net als eerste. Matov probeert naar een medespeler te passen. Perosi is nu in balbezit. Perosi schiet op doel. Băluş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Morgan passt de bal zonder na te denken. Owen rent richting de bal. Querales verovert de bal door een tackle van achteren. Querales draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Perosi de bal onder controle te krijgen. Băluş bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SQUEEZERS 45%, Fc Cobra 79 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SQUEEZERS - Fc Cobra 79 1:1

46e minuut.
Malul komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Hacılı verovert de bal door een tackle van achteren. Hacılı passt de bal zonder na te denken. Hunt is nu in balbezit. Mockevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Mockevičius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan geeft de bal voor. Perosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosi draait met de bal, schiet en ... Băluş werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Payer passt de bal met de wreef. Malul is nu in balbezit. Malul met een sublieme pass. Hacılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacılı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Porter passt de bal met de wreef. Amezaga is nu in balbezit. Amezaga geeft een hoge lob. Mockevičius probeert de bal met de borst te controleren. Mockevičius draait met de bal, schiet en ... Bulanda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pirinen komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Hunt kopt de bal weg. Payer bereikt de bal nog maar net als eerste. Payer passt de bal zonder na te denken. Mockevičius rent richting de bal. Mockevičius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Dubrava met een sublieme pass. Malul is nu in balbezit. Malul passt de bal met de wreef. Mockevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mockevičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SQUEEZERS - Fc Cobra 79 1:2

78e minuut.
Malul is nu in balbezit. Owen rent richting de bal. Owen speelt de bal door. Hacılı rent richting de bal. Hacılı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Caminante rent richting de bal. Caminante speelt de bal door. Koern is nu in balbezit. Mockevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Mockevičius haalt uit met een fantastische trap. Bulanda bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SQUEEZERS 63%, Fc Cobra 79 37%.
SQUEEZERS - Fc Cobra 79 1:2