Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dimwell Old Pals Fc Cobra 79
Normal Tactiek New
35% Balbezit 65%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.2 gemiddelde waardering 40.8
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Briozzi rent richting de bal. Briozzi geeft een lange en hoge pass. Mockevičius is nu in balbezit. Mockevičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dimwell Old Pals - Fc Cobra 79 0:1

6e minuut.
Hacılı is nu in balbezit. Hacılı passt de bal met de wreef. Dubrava met een sublieme pass. Mockevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mockevičius draait met de bal, schiet en ... Davidson bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amezaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen geeft de bal voor. Hacılı springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Davidson trapt de bal weg van het doel. Payer kopt de bal weg. Hacılı is nu in balbezit. Hacılı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Payer is nu in balbezit. Hacılı rent richting de bal. Payer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mockevičius de bal. Mockevičius haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bednarek is nu in balbezit. Payer onderschept slim de pass. Payer speelt de bal door. Klungelig pakt Hacılı de bal. Hacılı haalt uit met een fantastische trap. Davidson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Scott is nu in balbezit. Mockevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Mockevičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dimwell Old Pals - Fc Cobra 79 0:2

19e minuut.
Owen onderschept slim de pass. Owen passt de bal zonder na te denken. Mockevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Payer is nu in balbezit. Payer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Hacılı is nu in balbezit. Scott is nu in balbezit. Mockevičius rent richting de bal. Mockevičius schiet op doel. Davidson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dimwell Old Pals - Fc Cobra 79 0:3

25e minuut.
Giggѕ geeft een lange en hoge pass. Kasesalu kopt de bal weg. Morris speelt de bal door. Henderson rent richting de bal. Henderson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Amezaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Payer probeert naar een medespeler te passen. Mockevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacılı is nu in balbezit. Hacılı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dimwell Old Pals - Fc Cobra 79 0:4

42e minuut.
Payer bereikt de bal nog maar net als eerste. Payer passt de bal met de wreef. Mockevičius is nu in balbezit. Mockevičius schiet op doel. Davidson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dimwell Old Pals - Fc Cobra 79 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dimwell Old Pals 80%, Fc Cobra 79 20%.
Dimwell Old Pals - Fc Cobra 79 0:5

46e minuut.
Amezaga is nu in balbezit. Amezaga geeft een hoge lob. Mockevičius kopt de bal weg. Hacılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacılı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Amezaga met een sublieme pass. Klungelig pakt Payer de bal. Payer probeert naar een medespeler te passen. Mockevičius heeft problemen om de bal te vangen. Mockevičius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Owen geeft de bal voor. Hacılı is nu in balbezit. Giggѕ legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hacılı raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hacılı kan niet meer verder spelen. Sỹ Phú komt het veld opgelopen. Payer kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Dimwell Old Pals - Fc Cobra 79 0:6

56e minuut.
Daar is Henderson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neville rent richting de bal. Mockevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Payer is nu in balbezit. Payer geeft de bal voor. Davidson bokst de bal weg. Sỹ Phú is nu in balbezit. Sỹ Phú haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dimwell Old Pals - Fc Cobra 79 0:7

62e minuut.
Amezaga geeft een lange en hoge pass. March bereikt de bal nog maar net als eerste. Payer onderschept slim de pass. Payer geeft een hoge lob. Sỹ Phú springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Dubrava passt de bal met de wreef. Feɾdinand rent richting de bal. Feɾdinand passt de bal zonder na te denken. Sỹ Phú rent richting de bal. Sỹ Phú draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Payer kopt de bal weg. Klungelig pakt Sỹ Phú de bal. Sỹ Phú met een sublieme pass. Mockevičius is nu in balbezit. Mockevičius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mockevičius rent richting de bal. Owen is nu in balbezit. Owen geeft een lange en hoge pass. Sỹ Phú springt en kopt de bal. Davidson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dimwell Old Pals - Fc Cobra 79 0:8

70e minuut.
Feɾdinand passt de bal in één keer door. Payer heeft problemen om de bal te vangen. Payer passt de bal in één keer door. Sỹ Phú is nu in balbezit. Sỹ Phú haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dimwell Old Pals - Fc Cobra 79 0:9

72e minuut.
Payer bereikt de bal nog maar net als eerste. Payer passt de bal in één keer door. Giggѕ kan de bal niet met de borst controleren. Mockevičius is nu in balbezit. Mockevičius schiet op doel. Davidson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dimwell Old Pals - Fc Cobra 79 0:10

73e minuut.
Mockevičius is nu in balbezit. Owen geeft een hoge lob. Daar is Giggѕ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sỹ Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Phú draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dimwell Old Pals - Fc Cobra 79 0:11

76e minuut.
Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen geeft de bal voor. Sỹ Phú rent richting de bal. Sỹ Phú schiet op doel. Davidson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dimwell Old Pals - Fc Cobra 79 0:12

77e minuut.
Briozzi passt de bal zonder na te denken. Payer rent richting de bal. Payer speelt de bal door. Sỹ Phú rent richting de bal. Sỹ Phú draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dimwell Old Pals - Fc Cobra 79 0:13

80e minuut.
Dubrava met een sublieme pass. Owen is nu in balbezit. Owen geeft een lange en hoge pass. Mockevičius krijgt zijn hoofd ertegen. Sỹ Phú krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
March passt de bal in één keer door. Payer heeft problemen om de bal te vangen. Payer speelt de bal door. Sỹ Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Phú haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Payer verovert de bal door een tackle van achteren. Payer geeft de bal voor. Mockevičius rent richting de bal. Mockevičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dimwell Old Pals - Fc Cobra 79 0:14

89e minuut.
Dubrava bereikt de bal nog maar net als eerste. Payer bereikt de bal nog maar net als eerste. Payer met een sublieme pass. Mockevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mockevičius draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Mockevičius geeft een lange en hoge pass. Sỹ Phú rent richting de bal. Sỹ Phú geeft de bal voor. Owen rent richting de bal. Owen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dimwell Old Pals - Fc Cobra 79 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dimwell Old Pals 82%, Fc Cobra 79 18%.
Dimwell Old Pals - Fc Cobra 79 0:15