Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Del Kartel Margate Marauders
442 Tactiek MM433
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 32.4
waardeloos Schieten redelijk
zwak Passen matig
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Altıntop kan de bal niet met de borst controleren. Altıntop met een sublieme pass. Tubřík rent richting de bal. Klungelig pakt Sanchο de bal. Sanchο schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Chiculiţă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hegyháti rent richting de bal. Hegyháti passt de bal zonder na te denken. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Keegan geeft de bal voor. Inworp. Cebola met de inworp. Daar is Tarrio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarrio geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Altıntop passt de bal zonder na te denken. Davies rent richting de bal. Tarrio heeft problemen om de bal te vangen. Tarrio haalt uit met een fantastische trap. Ripley werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Kartel - Margate Marauders 0:1

13e minuut.
Tarrio geeft een lange en hoge pass. Targett rent richting de bal. Davies onderschept slim de pass. Davies schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Kartel - Margate Marauders 0:2

14e minuut.
Tarrio verovert de bal door een tackle van achteren. Huckerby probeert naar een medespeler te passen. Nervetti met een sublieme pass. Davies is nu in balbezit. Davies haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Kobyliński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Davies de bal. Davies passt de bal met de wreef. Tarrio is nu in balbezit. Tarrio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Kartel - Margate Marauders 0:3

26e minuut.
Cebola rent richting de bal. Cebola speelt de bal door. Tarrio is nu in balbezit. Tarrio geeft een hoge lob. Davies springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Cebola is nu in balbezit. Daar is Tarrio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cebola is nu in balbezit. Tarrio is nu in balbezit. Tarrio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Doeltrap. Hunter trapt de bal weg. Nervetti kopt de bal weg. Tarrio rent richting de bal. Tarrio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Kartel - Margate Marauders 0:4

41e minuut.
Daar is Bertrand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Altıntop zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Kartel - Margate Marauders 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Del Kartel 67%, Margate Marauders 33%.
Del Kartel - Margate Marauders 0:5

50e minuut.
Hunter is nu in balbezit. Hunter geeft de bal voor. Daar is Cebola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarrio draait met de bal, schiet en ... Ripley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Hegyháti passt de bal zonder na te denken. Daar is Huckerby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davies rent richting de bal. Davies draait met de bal, schiet en ... Targett probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ripley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ripley met een sublieme pass. Ardovini kopt de bal weg. Nervetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Tarrio probeert de bal met de borst te controleren. Tarrio probeert naar een medespeler te passen. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tarrio maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Kartel - Margate Marauders 0:6

82e minuut.
Davies haalt uit met een fantastische trap. Hunter probeert de bal aan de voet te houden. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap. Ripley werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Kartel - Margate Marauders 0:7

85e minuut.
Nervetti onderschept slim de pass. Cebola is nu in balbezit. Cebola geeft een lange en hoge pass. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Del Kartel - Margate Marauders 0:8

86e minuut.
Sanchο bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă met een sublieme pass. Tarrio is nu in balbezit. Tarrio haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Huckerby rent richting de bal. Chiculiţă onderschept slim de pass. Chiculiţă passt de bal zonder na te denken. Daar is Tarrio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarrio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Del Kartel 77%, Margate Marauders 23%.
Del Kartel - Margate Marauders 0:8