Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ausra Internazionlle FC
Normal Tactiek Def
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 36.5
poor Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
hopeless Verdedigen average


1e minuut.
Olędzki is nu in balbezit. Olędzki geeft een hoge lob. Veenstra is nu in balbezit. Veenstra draait met de bal, schiet en ... Bernard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - Internazionlle FC 0:1

9e minuut.
Kupidura met de inworp. Afentoulidis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Loftus-Cheek. Loftus-Cheek krijgt een gele kaart. Afentoulidis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Afentoulidis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Veenstra springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Afentoulidis verovert de bal door een tackle van achteren. Afentoulidis probeert naar een medespeler te passen. Veenstra rent richting de bal. Veenstra draait met de bal, schiet en ... Bernard maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Brants de bal. Brants haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - Internazionlle FC 0:2

12e minuut.
Olędzki rent richting de bal. Olędzki geeft een hoge lob. Brants kopt de bal weg. Veenstra rent richting de bal. Veenstra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kupidura geeft een lange en hoge pass. Veenstra is nu in balbezit. Veenstra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - Internazionlle FC 0:3

24e minuut.
Olędzki verovert de bal door een tackle van achteren. Olędzki passt de bal zonder na te denken. Veenstra is nu in balbezit. Veenstra haalt uit met een fantastische trap. Bernard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - Internazionlle FC 0:4

25e minuut.
Bruno rent richting de bal. Brants onderschept slim de pass. Veenstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Veenstra schiet op doel. Bernard probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - Internazionlle FC 0:5

27e minuut.
Veenstra met een sublieme pass. Konsa rent richting de bal. Veenstra onderschept slim de pass. Veenstra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - Internazionlle FC 0:6

30e minuut.
Bruno passt de bal zonder na te denken. Brants bereikt de bal nog maar net als eerste. Brants passt de bal in één keer door. Veenstra is nu in balbezit. Veenstra haalt uit met een fantastische trap. Bernard bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kupidura zal de hoekschop nemen. Brants maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Veenstra passt de bal in één keer door. Brants is nu in balbezit. Terry legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brants is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Veenstra zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - Internazionlle FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ausra 79%, Internazionlle FC 21%.
Ausra - Internazionlle FC 0:7

47e minuut.
Kupidura probeert naar een medespeler te passen. Afentoulidis speelt de bal door. Brants rent richting de bal. Veenstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Veenstra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - Internazionlle FC 0:8

50e minuut.
Manu rent richting de bal. Afentoulidis rent richting de bal. Afentoulidis probeert naar een medespeler te passen. Brants is nu in balbezit. Brants schiet op doel. Bernard bokst de bal weg.

52e minuut.
Olędzki probeert naar een medespeler te passen. Brants bereikt de bal nog maar net als eerste. Brants passt de bal in één keer door. Daar is Veenstra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veenstra schiet op doel. Bernard bokst de bal weg. Kupidura rent richting de bal. Kupidura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - Internazionlle FC 0:9

55e minuut.
Fletcher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van Heemst rent richting de bal. van Heemst geeft een hoge lob. Brants rent richting de bal. Brants haalt uit met een fantastische trap. Bernard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brants is nu in balbezit. Brants haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Brants heeft problemen om de bal te vangen. Olędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olędzki met een sublieme pass. Brants is nu in balbezit. Brants schiet op doel. Bernard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Een oude blessure zorgt ervoor dat Bernard niet meer kan verder spelen. Morrison komt het veld opgelopen. Maddison met een snelle inworp. Agbonlahor bereikt de bal nog maar net als eerste. Olędzki onderschept slim de pass. Olędzki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Inworp. Kupidura met een snelle inworp. Veenstra is nu in balbezit. Veenstra haalt uit met een fantastische trap. Morrison probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

64e minuut.
Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Olędzki verovert de bal door een tackle van achteren. Olędzki geeft de bal voor. Brants bereikt de bal nog maar net als eerste. Brants draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Afentoulidis kopt de bal weg. Veenstra kan de bal niet met de borst controleren. Bruno bereikt de bal nog maar net als eerste. Veenstra verovert de bal door een tackle van achteren. Veenstra schiet op doel. Morrison probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Manu speelt de bal door. Veenstra is nu in balbezit. Veenstra geeft de bal voor. Brants is nu in balbezit. Brants draait met de bal, schiet en ... Morrison probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Terry de bal. Brants rent richting de bal. Brants draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - Internazionlle FC 0:10

74e minuut.
Olędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olędzki geeft een lange en hoge pass. Maddison probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Veenstra is nu in balbezit. Veenstra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Manu verovert de bal door een tackle van achteren. Manu probeert naar een medespeler te passen. Olędzki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kupidura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupidura geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Konsa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kupidura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Veenstra rent richting de bal. Veenstra schiet op doel. Morrison probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - Internazionlle FC 0:11

85e minuut.
Loftus-Cheek is nu in balbezit. Afentoulidis onderschept slim de pass. Afentoulidis geeft een lange en hoge pass. Veenstra rent richting de bal. Veenstra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Veenstra rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - Internazionlle FC 0:12

88e minuut.
Loftus-Cheek is nu in balbezit. Manu rent richting de bal. Manu geeft een lange en hoge pass. Veenstra is nu in balbezit. Veenstra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kupidura geeft een lange en hoge pass. Olędzki probeert de bal aan de voet te houden. Maddison geeft de bal voor. Olędzki geeft een lange en hoge pass. Brants maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - Internazionlle FC 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ausra 75%, Internazionlle FC 25%.
Ausra - Internazionlle FC 0:13