Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Internazionlle FC Ausra
Def Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
39 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 17.5
solid Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Veenstra is nu in balbezit. Veenstra geeft de bal voor. Brants probeert de bal met de borst te controleren. Brants haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Terry de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Olędzki neemt de hoekschop. Daar is Veenstra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brants rent richting de bal. Brants schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Veenstra rent richting de bal. Veenstra geeft de bal voor. Brants rent richting de bal. Brants haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Ausra 1:0

16e minuut.
Konka verovert de bal door een tackle van achteren. Konka speelt de bal door. Brants rent richting de bal. Brants haalt uit met een fantastische trap. Bernard maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Manu verovert de bal door een tackle van achteren. Manu geeft een hoge lob. Brants is nu in balbezit. Brants schiet op doel. Bernard probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Veenstra onderschept slim de pass. Brants is nu in balbezit. Brants haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Ausra 2:0

28e minuut.
Manu met een sublieme pass. Kupidura is nu in balbezit. Kupidura met een sublieme pass. Brants rent richting de bal. Brants draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Loftus-Cheek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupidura verovert de bal door een tackle van achteren. Kupidura geeft de bal voor. Veenstra is nu in balbezit. Veenstra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Ausra 3:0

31e minuut.
Bruno verovert de bal door een tackle van achteren. Bruno geeft een lange en hoge pass. Pilich bereikt de bal nog maar net als eerste. Milner is nu in balbezit. Milner haalt uit met een fantastische trap. Woodcock probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Kupidura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupidura speelt de bal door. Veenstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Veenstra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Veenstra kopt de bal weg. Brants rent richting de bal. Agbonlahor probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brants de bal. Brants schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Afentoulidis rent richting de bal. Afentoulidis met een sublieme pass. Konsa heeft problemen om de bal te vangen. Veenstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Veenstra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Ausra 4:0

45e minuut.
Holmes rent richting de bal. Veenstra verovert de bal door een tackle van achteren. Veenstra haalt uit met een fantastische trap. Bruno probeert de bal aan de voet te houden. Bernard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Ausra 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionlle FC 31%, Ausra 69%.
Internazionlle FC - Ausra 5:0

47e minuut.
Loftus-Cheek is nu in balbezit. Manu onderschept slim de pass. Manu geeft een hoge lob. Brants bereikt de bal nog maar net als eerste. Brants haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Ausra 6:0

47e minuut.
Olędzki met een snelle inworp. Manu is nu in balbezit. Manu geeft een lange en hoge pass. Brants rent richting de bal. Brants schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Ausra 7:0

53e minuut.
Kupidura probeert naar een medespeler te passen. Veenstra is nu in balbezit. Veenstra passt de bal zonder na te denken. Brants rent richting de bal. Brants draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Olędzki met een snelle inworp. Afentoulidis rent richting de bal. Afentoulidis geeft de bal voor. Brants krijgt zijn hoofd ertegen. Bernard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Ausra 8:0

57e minuut.
Afentoulidis onderschept slim de pass. Afentoulidis geeft een hoge lob. Daar is Bruno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brants is nu in balbezit. Brants schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Manu kopt de bal weg. Olędzki met een sublieme pass. Klungelig pakt Konsa de bal. Veenstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Veenstra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Manu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Afentoulidis de bal onder controle te krijgen. Kupidura speelt de bal door. Brants bereikt de bal nog maar net als eerste. Brants haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Terry heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Afentoulidis geeft een hoge lob. Kupidura is nu in balbezit. Kupidura geeft een lange en hoge pass. Daar is Brants, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brants haalt uit met een fantastische trap. Bernard bokst de bal weg.

68e minuut.
Afentoulidis passt de bal in één keer door. Manu heeft problemen om de bal te vangen. Manu probeert naar een medespeler te passen. Brants rent richting de bal. Brants haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Afentoulidis geeft een lange en hoge pass. Terry heeft problemen om de bal te vangen. Brants is nu in balbezit. Brants haalt uit met een fantastische trap. Bernard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Maddison kopt de bal weg. Kupidura is nu in balbezit. Kupidura passt de bal met de wreef. Veenstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Veenstra haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brants rent richting de bal. Brants schiet op doel. Bernard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Olędzki passt de bal met de wreef. Brants is nu in balbezit. Veenstra rent richting de bal. Veenstra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Maddison is nu in balbezit. Olędzki verovert de bal door een tackle van achteren. Olędzki passt de bal met de wreef. Brants is nu in balbezit. Brants haalt uit met een fantastische trap. Bernard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Olędzki is nu in balbezit. Olędzki passt de bal zonder na te denken. Brants rent richting de bal. Brants schiet op doel. Bernard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Ausra 9:0

88e minuut.
Klungelig pakt Terry de bal. Olędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olędzki passt de bal in één keer door. Brants is nu in balbezit. Brants haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionlle FC 20%, Ausra 80%.
Internazionlle FC - Ausra 9:0