Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Worsley FC SQUEEZERS
Normal Tactiek new season1
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 34.3
slecht Schieten goed
slecht Passen matig
matig Verdedigen matig


1e minuut.
Matov met de inworp. Querales bereikt de bal nog maar net als eerste. Querales geeft de bal voor. Perosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Worsley FC - SQUEEZERS 0:1

9e minuut.
Jacks geeft de bal voor. Grazia kopt de bal weg. Dullers heeft problemen om de bal te vangen. Perosi rent richting de bal. Perosi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Daar is Koern, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vieira onderschept slim de pass. Dullers is nu in balbezit. Vieira verovert de bal door een tackle van achteren. Vieira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Worsley FC - SQUEEZERS 1:1

12e minuut.
Jacks geeft een lange en hoge pass. Inworp. Grazia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Gosling bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Perosi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Worsley FC - SQUEEZERS 1:2

15e minuut.
Vieira bereikt de bal nog maar net als eerste. Querales bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vieira. Querales wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

24e minuut.
Querales speelt de bal door. Perosi is nu in balbezit. Ѕancho is nu in balbezit. Perosi onderschept slim de pass. Perosi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Querales rent richting de bal. Ѕancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Querales verovert de bal door een tackle van achteren. Perosi is nu in balbezit. Perosi draait met de bal, schiet en ... Gosling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Porter passt de bal zonder na te denken. Matov is nu in balbezit. Matov probeert naar een medespeler te passen. Perosi rent richting de bal. Perosi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Worsley FC 68%, SQUEEZERS 32%.
Worsley FC - SQUEEZERS 1:2

48e minuut.
Cork geeft een hoge lob. Inworp. Matov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Querales is nu in balbezit. Querales geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Inworp. Chaberek komt het veld opgelopen. Grealιsh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Porter bereikt de bal nog maar net als eerste. Porter geeft de bal voor. Chaberek rent richting de bal. Chaberek schiet op doel. Gosling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Grazia rent richting de bal. Grazia passt de bal zonder na te denken. Porter is nu in balbezit. Querales bereikt de bal nog maar net als eerste. Querales haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Dullers verovert de bal door een tackle van achteren. Dullers speelt de bal door. Chaberek is nu in balbezit. Querales bereikt de bal nog maar net als eerste. Querales draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Jacks rent richting de bal. Querales verovert de bal door een tackle van achteren. Querales passt de bal in één keer door. Chaberek rent richting de bal. Chaberek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kerr heeft problemen om de bal te vangen. Querales is nu in balbezit. Querales probeert naar een medespeler te passen. Chaberek heeft problemen om de bal te vangen. Chaberek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Worsley FC - SQUEEZERS 1:3

79e minuut.
Morgan onderschept slim de pass. Morgan geeft een lange en hoge pass. Querales probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chaberek rent richting de bal. Chaberek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Matov onderschept slim de pass. Matov passt de bal in één keer door. Chaberek rent richting de bal. Querales is nu in balbezit. Querales schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Hunt kopt de bal weg. Matov is nu in balbezit. Matov passt de bal met de wreef. Chaberek is nu in balbezit. Chaberek haalt uit met een fantastische trap. Gosling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Jacks de bal onder controle te krijgen. Chaberek is nu in balbezit. Chaberek schiet op doel. Gosling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Ѕancho probeert naar een medespeler te passen. Matov bereikt de bal nog maar net als eerste. Matov met een sublieme pass. Chaberek heeft problemen om de bal te vangen. Chaberek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Worsley FC 80%, SQUEEZERS 20%.
Worsley FC - SQUEEZERS 1:3