Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Margate Marauders Dimwell Old Pals
MM433 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
22 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 18.3
adequate Schieten hopeless
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă passt de bal met de wreef. Tarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch is nu in balbezit. Duch draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - Dimwell Old Pals 1:0

7e minuut.
Hegyháti is nu in balbezit. March onderschept slim de pass. March speelt de bal door. Henderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Davidson trapt de bal weg. Hegyháti kopt de bal weg. March probeert de bal met de borst te controleren. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - Dimwell Old Pals 2:0

18e minuut.
Henderson met een sublieme pass. Neville heeft problemen om de bal te vangen. Duch verovert de bal door een tackle van achteren. Duch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Klungelig pakt Feɾdinand de bal. Tarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarrio passt de bal in één keer door. Duch is nu in balbezit. Duch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Duch passt de bal met de wreef. Tarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarrio passt de bal zonder na te denken. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - Dimwell Old Pals 3:0

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cebola neemt de hoekschop. Chiculiţă krijgt zijn hoofd ertegen. Duch rent richting de bal. Duch haalt uit met een fantastische trap. Davidson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Margate Marauders 35%, Dimwell Old Pals 65%.
Margate Marauders - Dimwell Old Pals 3:0

49e minuut.
Patel met een sublieme pass. Altıntop rent richting de bal. Altıntop geeft een hoge lob. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă geeft de bal voor. Davidson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - Dimwell Old Pals 4:0

53e minuut.
Ardovini probeert naar een medespeler te passen. Cebola rent richting de bal. Cebola passt de bal zonder na te denken. Tarrio rent richting de bal. Tarrio draait met de bal, schiet en ... Davidson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Klungelig pakt Bednarek de bal. Tarrio is nu in balbezit. Tarrio probeert naar een medespeler te passen. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Davidson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Doeltrap. Scott trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Neville de bal. Fakadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakadej haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Patel is nu in balbezit. Chiculiţă onderschept slim de pass. Chiculiţă probeert naar een medespeler te passen. Duch is nu in balbezit. Duch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Klungelig pakt Kobyliński de bal. Fakadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakadej passt de bal met de wreef. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Altıntop probeert naar een medespeler te passen. Hegyháti rent richting de bal. Hegyháti probeert naar een medespeler te passen. Duch rent richting de bal. Duch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Altıntop geeft een hoge lob. Duch rent richting de bal. Chiculiţă speelt de bal door. Tarrio rent richting de bal. Tarrio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - Dimwell Old Pals 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Margate Marauders 29%, Dimwell Old Pals 71%.
Margate Marauders - Dimwell Old Pals 5:0