Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Cobra 79 Del Kartel
New Tactiek 442
64% Balbezit 36%
19% Spel op eigen helft 81%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 19
goed Schieten waardeloos
goed Passen zwak
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Pirinen probeert naar een medespeler te passen. Dubrava speelt de bal door. Briozzi speelt de bal door. Daar is Sỹ Phú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sỹ Phú haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cobra 79 - Del Kartel 1:0

4e minuut.
Huckerby bereikt de bal nog maar net als eerste. Mockevičius onderschept slim de pass. Targett bereikt de bal nog maar net als eerste. Mockevičius onderschept slim de pass. Mockevičius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Payer rent richting de bal. Mockevičius is nu in balbezit. Payer passt de bal zonder na te denken. Sỹ Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Phú schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cobra 79 - Del Kartel 2:0

9e minuut.
Briozzi verovert de bal door een tackle van achteren. Briozzi passt de bal in één keer door. Mockevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mockevičius haalt uit met een fantastische trap. Ripley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cobra 79 - Del Kartel 3:0

15e minuut.
Dubrava passt de bal met de wreef. Payer speelt de bal door. Sỹ Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Phú haalt uit met een fantastische trap. Hunter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Owen passt de bal in één keer door. Keegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Briozzi onderschept slim de pass. Sỹ Phú is nu in balbezit. Sỹ Phú schiet op doel. Ripley bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cobra 79 - Del Kartel 4:0

19e minuut.
Sỹ Phú passt de bal zonder na te denken. Mockevičius rent richting de bal. Payer speelt de bal door. Sỹ Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Phú schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hunter verovert de bal door een tackle van achteren. Sỹ Phú is nu in balbezit. Sỹ Phú haalt uit met een fantastische trap. Ripley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Hunter geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Briozzi met de inworp. Sỹ Phú rent richting de bal. Sỹ Phú geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cobra 79 - Del Kartel 5:0

25e minuut.
Pirinen geeft een lange en hoge pass. Sỹ Phú krijgt zijn hoofd ertegen. Mockevičius is nu in balbezit. Mockevičius draait met de bal, schiet en ... Ripley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cobra 79 - Del Kartel 6:0

25e minuut.
Sanchο heeft problemen om de bal te vangen. Mockevičius rent richting de bal. Mockevičius passt de bal zonder na te denken. Sỹ Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Phú draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Payer verovert de bal door een tackle van achteren. Payer speelt de bal door. Klungelig pakt Sỹ Phú de bal. Sỹ Phú schiet op doel. Ripley bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cobra 79 - Del Kartel 7:0

33e minuut.
Dubrava is nu in balbezit. Dubrava passt de bal zonder na te denken. Briozzi rent richting de bal. Sỹ Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Phú draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Knight is nu in balbezit. Kasesalu verovert de bal door een tackle van achteren. Kasesalu met een sublieme pass. Mockevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mockevičius schiet op doel. Ripley bokst de bal weg.

41e minuut.
Sanchο is nu in balbezit. Dubrava probeert naar een medespeler te passen. Briozzi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mockevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mockevičius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Hunter geeft een hoge lob. Inworp. Briozzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dubrava geeft een lange en hoge pass. Mockevičius maakt een snoekduik en kopt de bal. Ripley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Targett is nu in balbezit. Targett geeft de bal voor. Inworp. Owen met de inworp. Dubrava geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Sỹ Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Phú draait met de bal, schiet en ... Targett probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cobra 79 - Del Kartel 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Cobra 79 17%, Del Kartel 83%.
Fc Cobra 79 - Del Kartel 8:0

46e minuut.
Sỹ Phú verovert de bal door een tackle van achteren. Sỹ Phú met een sublieme pass. Briozzi speelt de bal door. Mockevičius is nu in balbezit. Mockevičius schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Ripley met een harde bal richting middenveld. Briozzi kan de bal niet met de borst controleren. Briozzi passt de bal in één keer door. Sỹ Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Phú haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Keegan is nu in balbezit. Payer is nu in balbezit. Payer passt de bal zonder na te denken. Mockevičius rent richting de bal. Mockevičius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Ripley trapt de bal weg. Sỹ Phú rent richting de bal. Sỹ Phú passt de bal in één keer door. Mockevičius rent richting de bal. Mockevičius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Keegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Briozzi verovert de bal door een tackle van achteren. Briozzi probeert naar een medespeler te passen. Sỹ Phú rent richting de bal. Sỹ Phú schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen passt de bal met de wreef. Payer is nu in balbezit. Payer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Accard komt het veld opgelopen. Malul komt het veld opgelopen.

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Malul zal de hoekschop nemen. Sỹ Phú is nu in balbezit. Sỹ Phú schiet op doel. Ripley werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cobra 79 - Del Kartel 9:0

68e minuut.
Malul is nu in balbezit. Malul passt de bal met de wreef. Sỹ Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Accard rent richting de bal. Accard schiet op doel. Ripley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Sỹ Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Phú geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hunter de bal. Accard bereikt de bal nog maar net als eerste. Accard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Owen speelt de bal door. Mockevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Accard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mockevičius rent richting de bal. Mockevičius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Targett verovert de bal door een tackle van achteren. Targett geeft de bal voor. Kasesalu speelt de bal door. Accard rent richting de bal. Accard haalt uit met een fantastische trap. Paal!

77e minuut.
Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen passt de bal in één keer door. Mockevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mockevičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cobra 79 - Del Kartel 10:0

78e minuut.
Knight speelt de bal door. Carragher is nu in balbezit. Carragher speelt de bal door. Sỹ Phú rent richting de bal. Sỹ Phú haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Hunter met een harde bal richting middenveld. Dubrava kopt de bal weg. Klungelig pakt Targett de bal. Mockevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mockevičius schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Daar is Owen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Owen met een sublieme pass. Klungelig pakt Pirinen de bal. Pirinen speelt de bal door. Mockevičius rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Accard bereikt de bal nog maar net als eerste. Accard speelt de bal door. Owen speelt de bal door. Mockevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mockevičius haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sỹ Phú is nu in balbezit. Sỹ Phú schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cobra 79 - Del Kartel 11:0

86e minuut.
Sỹ Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Phú passt de bal zonder na te denken. Mockevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mockevičius haalt uit met een fantastische trap. Targett probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Cobra 79 20%, Del Kartel 80%.
Fc Cobra 79 - Del Kartel 11:0