Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Del Kartel Fc Cobra 79
442 Tactiek New
36% Balbezit 64%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 37.6
waardeloos Schieten goed
zwak Passen matig
slecht Verdedigen goed


5e minuut.
Sỹ Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Targett bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Phú onderschept slim de pass. Sỹ Phú schiet op doel. Ripley probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Pirinen speelt de bal door. Accard is nu in balbezit. Accard passt de bal in één keer door. Payer probeert naar een medespeler te passen. Mockevičius bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Kartel - Fc Cobra 79 0:1

11e minuut.
Pirinen geeft de bal voor. Mockevičius kopt de bal weg. Sỹ Phú rent richting de bal. Sỹ Phú haalt uit met een fantastische trap. Ripley werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Kartel - Fc Cobra 79 0:2

12e minuut.
Sỹ Phú probeert naar een medespeler te passen. Mockevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter rent richting de bal. Mockevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Mockevičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Del Kartel - Fc Cobra 79 0:3

13e minuut.
Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Mockevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Mockevičius passt de bal zonder na te denken. Sỹ Phú controleert de bal met de borst. Sỹ Phú draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mockevičius is nu in balbezit. Mockevičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Kartel - Fc Cobra 79 0:4

16e minuut.
Pirinen is nu in balbezit. Pirinen probeert naar een medespeler te passen. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Mockevičius onderschept slim de pass. Mockevičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Kartel - Fc Cobra 79 0:5

18e minuut.
Knight probeert de bal met de borst te controleren. Pirinen verovert de bal door een tackle van achteren. Pirinen met een sublieme pass. Mockevičius is nu in balbezit. Mockevičius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Payer onderschept slim de pass. Payer probeert naar een medespeler te passen. Mockevičius rent richting de bal. Sỹ Phú is nu in balbezit. Sỹ Phú schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Carragher kopt de bal weg. Accard rent richting de bal. Accard speelt de bal door. Sỹ Phú rent richting de bal. Sỹ Phú geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Payer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pirinen controleert de bal met de borst. Pirinen passt de bal met de wreef. Sỹ Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Phú schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Payer de bal onder controle te krijgen. Knight is nu in balbezit. Met opzet legt Dubrava zijn tegenspeler op de grond. Dubrava is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

32e minuut.
Hunter is nu in balbezit. Mockevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Mockevičius passt de bal in één keer door. Sỹ Phú rent richting de bal. Sỹ Phú draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Del Kartel - Fc Cobra 79 0:6

34e minuut.
Mockevičius is nu in balbezit. Hunter legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mockevičius is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mockevičius legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Ripley probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Kartel - Fc Cobra 79 0:7

37e minuut.
Redknapp heeft problemen om de bal te vangen. Redknapp met een sublieme pass. Sharpe speelt de bal door. Mockevičius rent richting de bal. Mockevičius haalt uit met een fantastische trap. Ripley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Targett rent richting de bal. Targett met een sublieme pass. Payer is nu in balbezit. Payer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Targett de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Accard met een snelle inworp. Pirinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirinen geeft de bal voor. Mockevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mockevičius haalt uit met een fantastische trap. Ripley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Sỹ Phú de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sỹ Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Phú haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Kartel - Fc Cobra 79 0:8

45e minuut.
Payer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Payer probeert naar een medespeler te passen. Mockevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mockevičius draait met de bal, schiet en ... Ripley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Kartel - Fc Cobra 79 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Del Kartel 78%, Fc Cobra 79 22%.
Del Kartel - Fc Cobra 79 0:9

47e minuut.
Doeltrap. Malul komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Kasesalu rent richting de bal. Malul bereikt de bal nog maar net als eerste. Malul probeert naar een medespeler te passen. Mockevičius rent richting de bal. Mockevičius haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ripley met een sublieme pass. Daar is Mockevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malul bereikt de bal nog maar net als eerste. Mockevičius rent richting de bal. Mockevičius draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Accard geeft een hoge lob. Ripley probeert naar een medespeler te passen. Accard kopt de bal weg. Sỹ Phú rent richting de bal. Sỹ Phú geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Udrescu komt het veld opgelopen. Bravo komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Carragher verovert de bal door een tackle van achteren. Carragher met een sublieme pass. Daar is Accard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sỹ Phú rent richting de bal. Sỹ Phú draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Bertrand is nu in balbezit. Accard onderschept slim de pass. Accard speelt de bal door. Sỹ Phú rent richting de bal. Sỹ Phú schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Del Kartel 84%, Fc Cobra 79 16%.
Del Kartel - Fc Cobra 79 0:9