Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SQUEEZERS Ausra
new season1 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
33% Spel op eigen helft 67%
24 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.4 gemiddelde waardering 14.7
solide Schieten slecht
matig Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Morrison trapt de bal weg van het doel. Porter kopt de bal weg. Perosi rent richting de bal. Perosi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SQUEEZERS - Ausra 1:0

6e minuut.
Văn Phú onderschept slim de pass. Văn Phú geeft de bal voor. Querales probeert de bal aan de voet te houden. Perosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SQUEEZERS - Ausra 2:0

14e minuut.
Davis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Querales bereikt de bal nog maar net als eerste. Querales passt de bal met de wreef. Perosi rent richting de bal. Perosi draait met de bal, schiet en ... Morrison verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SQUEEZERS - Ausra 3:0

28e minuut.
Querales is nu in balbezit. Querales passt de bal in één keer door. Terry heeft problemen om de bal te vangen. Perosi is nu in balbezit. Perosi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SQUEEZERS - Ausra 4:0

31e minuut.
Dullers passt de bal zonder na te denken. Morgan rent richting de bal. Morgan passt de bal met de wreef. Perosi is nu in balbezit. Perosi draait met de bal, schiet en ... Paal!

33e minuut.
Văn Phú probeert naar een medespeler te passen. Dullers bereikt de bal nog maar net als eerste. Dullers passt de bal in één keer door. Querales bereikt de bal nog maar net als eerste. Querales draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Maddison geeft een hoge lob. Inworp. Porter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Querales bereikt de bal nog maar net als eerste. Querales geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Holmes is nu in balbezit. Holmes geeft een lange en hoge pass. Porter kopt de bal weg. Matov is nu in balbezit. Matov geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
SQUEEZERS - Ausra 5:0

42e minuut.
Bruno is nu in balbezit. Grazia verovert de bal door een tackle van achteren. Grazia speelt de bal door. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan geeft de bal voor. Morrison bokst de bal weg.

43e minuut.
Klungelig pakt Maddison de bal. Matov rent richting de bal. Matov passt de bal zonder na te denken. Perosi rent richting de bal. Perosi draait met de bal, schiet en ... Morrison verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Matov neemt de hoekschop. Perosi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SQUEEZERS - Ausra 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SQUEEZERS 34%, Ausra 66%.
SQUEEZERS - Ausra 6:0

47e minuut.
Konsa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Grazia de bal. Grazia passt de bal zonder na te denken. Perosi is nu in balbezit. Perosi haalt uit met een fantastische trap. Morrison bokst de bal weg.

53e minuut.
Văn Phú verovert de bal door een tackle van achteren. Querales is nu in balbezit. Dullers met een sublieme pass. Perosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Konsa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morgan met een snelle inworp. Querales is nu in balbezit. Perosi rent richting de bal. Morrison probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Perosi is nu in balbezit. Perosi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SQUEEZERS - Ausra 7:0

58e minuut.
Grazia passt de bal met de wreef. Morgan rent richting de bal. Morgan passt de bal met de wreef. Perosi is nu in balbezit. Perosi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SQUEEZERS - Ausra 8:0

61e minuut.
Querales rent richting de bal. Daar is Perosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Querales rent richting de bal. Perosi is nu in balbezit. Perosi draait met de bal, schiet en ... Morrison bokst de bal weg.

63e minuut.
Morgan passt de bal zonder na te denken. Daar is Querales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perosi is nu in balbezit. Perosi draait met de bal, schiet en ... Morrison werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SQUEEZERS - Ausra 9:0

65e minuut.
Grazia geeft een lange en hoge pass. Matov bereikt de bal nog maar net als eerste. Matov passt de bal met de wreef. Perosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Morrison trapt de bal weg. Dullers kopt de bal weg. Terry is nu in balbezit. Perosi onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan onderschept slim de pass. Morgan geeft de bal voor. Perosi rent richting de bal. Perosi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SQUEEZERS - Ausra 10:0

81e minuut.
Konsa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morgan met een snelle inworp. Querales rent richting de bal. Querales schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Perosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SQUEEZERS - Ausra 11:0

89e minuut.
Bruno bereikt de bal nog maar net als eerste. Querales onderschept slim de pass. Querales met een sublieme pass. Perosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosi draait met de bal, schiet en ... Morrison kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SQUEEZERS 33%, Ausra 67%.
SQUEEZERS - Ausra 11:0