Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ausra SQUEEZERS
Normal Tactiek new season1
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 36
waardeloos Schieten solide
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


8e minuut.
Matov is nu in balbezit. Matov geeft de bal voor. Morgan controleert de bal met de borst. Perosi rent richting de bal. Perosi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Querales bereikt de bal nog maar net als eerste. Querales passt de bal in één keer door. Perosi rent richting de bal. Perosi heeft problemen om de bal te vangen. Perosi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Cοllymore verovert de bal door een tackle van achteren. Querales bereikt de bal nog maar net als eerste. Querales speelt de bal door. Perosi is nu in balbezit. Perosi haalt uit met een fantastische trap. Bernard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Klungelig pakt Querales de bal. Dullers rent richting de bal. Dullers passt de bal in één keer door. Perosi is nu in balbezit. Perosi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Matov neemt de hoekschop. Perosi controleert de bal met de borst. Querales rent richting de bal. Perosi rent richting de bal. Perosi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - SQUEEZERS 0:1

25e minuut.
Koern probeert naar een medespeler te passen. Daar is Querales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dullers probeert naar een medespeler te passen. Perosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Koern geeft een lange en hoge pass. Inworp. Davis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Loftus-Cheek de bal. Loftus-Cheek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Dullers probeert naar een medespeler te passen. Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosi heeft problemen om de bal te vangen. Perosi schiet op doel. Bernard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - SQUEEZERS 0:2

36e minuut.
Hunt onderschept slim de pass. Porter probeert naar een medespeler te passen. Morgan speelt de bal door. Perosi is nu in balbezit. Perosi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Porter speelt de bal door. Matov rent richting de bal. Matov passt de bal zonder na te denken. Perosi rent richting de bal. Perosi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

43e minuut.
Matov verovert de bal door een tackle van achteren. Matov probeert naar een medespeler te passen. Dullers probeert naar een medespeler te passen. Perosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Dullers kopt de bal weg. Holmes kan de bal niet met de borst controleren. Perosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Querales rent richting de bal. Querales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - SQUEEZERS 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ausra 75%, SQUEEZERS 25%.
Ausra - SQUEEZERS 0:3

47e minuut.
Porter rent richting de bal. Porter geeft de bal voor. Terry heeft problemen om de bal te vangen. Perosi rent richting de bal. Perosi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Terry is nu in balbezit. Querales verovert de bal door een tackle van achteren. Querales geeft de bal voor. Perosi rent richting de bal. Perosi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - SQUEEZERS 0:4

60e minuut.
Bruno bereikt de bal nog maar net als eerste. Querales onderschept slim de pass. Querales speelt de bal door. Perosi is nu in balbezit. Perosi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Matov is nu in balbezit. Matov geeft een hoge lob. Perosi is nu in balbezit. Perosi haalt uit met een fantastische trap. Bernard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - SQUEEZERS 0:5

62e minuut.
Milner heeft problemen om de bal te vangen. Perosi onderschept slim de pass. Bruno rent richting de bal. Perosi onderschept slim de pass. Perosi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - SQUEEZERS 0:6

69e minuut.
Agbonlahor rent richting de bal. Querales verovert de bal door een tackle van achteren. Querales probeert naar een medespeler te passen. Perosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Querales de bal onder controle te krijgen. Konsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Querales verovert de bal door een tackle van achteren. Querales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - SQUEEZERS 0:7

75e minuut.
Agbonlahor bereikt de bal nog maar net als eerste. Querales onderschept slim de pass. Querales met een sublieme pass. Perosi rent richting de bal. Perosi draait met de bal, schiet en ... Bernard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Agbonlahor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dullers rent richting de bal. Dullers passt de bal zonder na te denken. Perosi rent richting de bal. Perosi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Porter bereikt de bal nog maar net als eerste. Porter geeft een lange en hoge pass. Perosi kopt de bal weg. Querales rent richting de bal. Querales draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Dullers kopt de bal weg. Klungelig pakt Holmes de bal. Perosi rent richting de bal. Perosi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - SQUEEZERS 0:8

81e minuut.
Konsa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Morgan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Perosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - SQUEEZERS 0:9

84e minuut.
Agbonlahor bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosi onderschept slim de pass. Querales rent richting de bal. Perosi is nu in balbezit. Perosi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - SQUEEZERS 0:10

85e minuut.
Milner bereikt de bal nog maar net als eerste. Milner passt de bal in één keer door. Bruno heeft problemen om de bal te vangen. Querales verovert de bal door een tackle van achteren. Querales haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Terry geeft een hoge lob. Inworp. Matov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Querales is nu in balbezit. Querales schiet op doel. Bernard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Querales controleert de bal met de borst. Querales geeft de bal voor. Maddison kopt de bal weg. Perosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosi schiet op doel. Bernard bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ausra 76%, SQUEEZERS 24%.
Ausra - SQUEEZERS 0:10