Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Internazionlle FC Worsley FC
Def Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
34 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 18.4
solid Schieten weak
adequate Passen poor
adequate Verdedigen average


4e minuut.
Afentoulidis geeft de bal voor. Brants kopt de bal weg. Veenstra rent richting de bal. Veenstra haalt uit met een fantastische trap. Gosling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Worsley FC 1:0

8e minuut.
Manu verovert de bal door een tackle van achteren. Manu speelt de bal door. Jacks rent richting de bal. Veenstra verovert de bal door een tackle van achteren. Veenstra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Manu geeft een hoge lob. Cork probeert de bal met de borst te controleren. Brants rent richting de bal. Daar is Brants, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brants haalt uit met een fantastische trap. Gosling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gosling niet meer kan verder spelen. Ward-Prowse komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Cork geeft een hoge lob. Inworp. Olędzki met een snelle inworp. Brants probeert de bal met de borst te controleren. Brants draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Worsley FC 2:0

24e minuut.
Afentoulidis verovert de bal door een tackle van achteren. Afentoulidis probeert naar een medespeler te passen. Brants rent richting de bal. Brants haalt uit met een fantastische trap. Ward-Prowse probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Worsley FC 3:0

27e minuut.
Kupidura is nu in balbezit. Kupidura geeft een lange en hoge pass. Brants rent richting de bal. Veenstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Veenstra haalt uit met een fantastische trap. Ward-Prowse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brants rent richting de bal. Brants schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Worsley FC 4:0

28e minuut.
Cork geeft een lange en hoge pass. Daar is Olędzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olędzki geeft de bal voor. Veenstra controleert de bal met de borst. Veenstra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kerr is nu in balbezit. Brants verovert de bal door een tackle van achteren. Brants speelt de bal door. Veenstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Veenstra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Worsley FC 5:0

33e minuut.
Daar is Afentoulidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afentoulidis met een sublieme pass. Klungelig pakt Veenstra de bal. Brants bereikt de bal nog maar net als eerste. Brants draait met de bal, schiet en ... Ward-Prowse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Worsley FC 6:0

34e minuut.
Kerr passt de bal zonder na te denken. Brants is nu in balbezit. Veenstra is nu in balbezit. Veenstra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Worsley FC 7:0

40e minuut.
Keegan is nu in balbezit. Keegan passt de bal in één keer door. Ѕancho heeft problemen om de bal te vangen. Brants onderschept slim de pass. Brants draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionlle FC 31%, Worsley FC 69%.
Internazionlle FC - Worsley FC 7:0

49e minuut.
Manu verovert de bal door een tackle van achteren. Manu geeft een hoge lob. Brants bereikt de bal nog maar net als eerste. Brants schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Worsley FC 8:0

51e minuut.
Kupidura speelt de bal door. Veenstra is nu in balbezit. Veenstra passt de bal met de wreef. Brants heeft problemen om de bal te vangen. Brants schiet op doel. Ward-Prowse bokst de bal weg. Brants maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ward-Prowse met een harde bal richting middenveld. Afentoulidis geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kerr de bal onder controle te krijgen. Brants is nu in balbezit. Brants haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Vieira is nu in balbezit. Afentoulidis verovert de bal door een tackle van achteren. Afentoulidis geeft de bal voor. Brants rent richting de bal. Brants schiet op doel. Ward-Prowse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Inworp. Manu met de inworp. Afentoulidis geeft een lange en hoge pass. Veenstra rent richting de bal. Veenstra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Cork geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olędzki met de inworp. Brants controleert de bal met de borst. Brants schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Silva probeert de bal aan de voet te houden. Kupidura rent richting de bal. Kupidura passt de bal in één keer door. Brants bereikt de bal nog maar net als eerste. Brants draait met de bal, schiet en ... Ward-Prowse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Jacks kopt de bal weg. Daar is Afentoulidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afentoulidis geeft de bal voor. Veenstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Veenstra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionlle FC - Worsley FC 9:0

70e minuut.
Olędzki rent richting de bal. Olędzki speelt de bal door. Veenstra is nu in balbezit. Veenstra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Manu kopt de bal weg. Olędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olędzki passt de bal zonder na te denken. Brants heeft problemen om de bal te vangen. Brants schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Manu geeft de bal voor. Kupidura is nu in balbezit. Kupidura geeft de bal voor. Brants bereikt de bal nog maar net als eerste. Brants schiet op doel. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Veenstra is nu in balbezit. Veenstra passt de bal met de wreef. Brants is nu in balbezit. Brants draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Veenstra rent richting de bal. Veenstra geeft een lange en hoge pass. Grealιsh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olędzki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ѕancho kopt de bal weg. van Heemst probeert de bal met de borst te controleren. van Heemst geeft een lange en hoge pass. Veenstra rent richting de bal. Veenstra schiet op doel. Ward-Prowse bokst de bal weg.

89e minuut.
Silva is nu in balbezit. Kupidura verovert de bal door een tackle van achteren. Kupidura geeft een lange en hoge pass. Brants bereikt de bal nog maar net als eerste. Brants schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionlle FC 22%, Worsley FC 78%.
Internazionlle FC - Worsley FC 9:0