Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dimwell Old Pals Internazionlle FC
Normal Tactiek Def
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 34.5
unsatisfactory Schieten adequate
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


8e minuut.
Scott probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Rose met een snelle inworp. Brants bereikt de bal nog maar net als eerste. Brants haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Davidson trapt de bal weg van het doel. Kupidura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupidura geeft de bal voor. Trundle krijgt zijn hoofd ertegen. Davidson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dimwell Old Pals - Internazionlle FC 0:1

19e minuut.
Cotea met een harde bal richting middenveld. Patel kopt de bal weg. Lejman rent richting de bal. Henderson onderschept slim de pass. Henderson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dimwell Old Pals - Internazionlle FC 1:1

24e minuut.
Evans geeft een lange en hoge pass. Rose probeert de bal aan de voet te houden. Rose passt de bal zonder na te denken. Brants rent richting de bal. Brants haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Afentoulidis controleert de bal met de borst. Afentoulidis met een sublieme pass. Neville probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brants is nu in balbezit. Brants draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Daar is Bednarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afentoulidis geeft een lange en hoge pass. Brants bereikt de bal nog maar net als eerste. Brants schiet op doel. Davidson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dimwell Old Pals - Internazionlle FC 1:2

42e minuut.
Klungelig pakt Pierrick de bal. Pierrick geeft een hoge lob. Ekodono probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morris bereikt de bal nog maar net als eerste. Morris geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dimwell Old Pals 59%, Internazionlle FC 41%.
Dimwell Old Pals - Internazionlle FC 1:2

47e minuut.
Daar is Giggѕ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brants is nu in balbezit. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Brants onderschept slim de pass. Brants schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dimwell Old Pals - Internazionlle FC 1:3

48e minuut.
Trundle passt de bal in één keer door. Kupidura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupidura geeft de bal voor. Brants rent richting de bal. Brants haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kupidura met een sublieme pass. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott passt de bal in één keer door. Brants bereikt de bal nog maar net als eerste. Brants haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Patel rent richting de bal. Rose probeert naar een medespeler te passen. Afentoulidis probeert naar een medespeler te passen. Brants is nu in balbezit. Brants schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Inworp. Rose met een snelle inworp. Brants is nu in balbezit. Brants schiet op doel. Davidson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Davidson probeert naar een medespeler te passen. Rose is nu in balbezit. Rose speelt de bal door. Brants heeft problemen om de bal te vangen. Brants schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Rose met een sublieme pass. Trundle bereikt de bal nog maar net als eerste. Trundle speelt de bal door. Brants bereikt de bal nog maar net als eerste. Brants draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dimwell Old Pals - Internazionlle FC 1:4

86e minuut.
Cotea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

87e minuut.
Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose geeft de bal voor. Klungelig pakt Trundle de bal. Brants rent richting de bal. Brants schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dimwell Old Pals 73%, Internazionlle FC 27%.
Dimwell Old Pals - Internazionlle FC 1:4