Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SQUEEZERS Del Kartel
new season1 Tactiek 442
61% Balbezit 39%
27% Spel op eigen helft 73%
26 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.9 gemiddelde waardering 19
adequate Schieten unsatisfactory
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Sharpe met een sublieme pass. Targett geeft de bal voor. Dullers kopt de bal weg. Chaberek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaberek haalt uit met een fantastische trap. Ripley bokst de bal weg.

17e minuut.
Chaberek heeft problemen om de bal te vangen. Sharpe bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chaberek. Chaberek krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Dullers speelt de bal door. Redknapp rent richting de bal. Grazia onderschept slim de pass. Chaberek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaberek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Dullers speelt de bal door. Cοllymore speelt de bal door. Daar is Chaberek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chaberek draait met de bal, schiet en ... Ripley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SQUEEZERS - Del Kartel 1:0

44e minuut.
Matov rent richting de bal. Matov probeert naar een medespeler te passen. Chaberek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaberek haalt uit met een fantastische trap. Hunter onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SQUEEZERS 37%, Del Kartel 63%.
SQUEEZERS - Del Kartel 1:0

50e minuut.
Redknapp bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan rent richting de bal. Morgan speelt de bal door. Dullers is nu in balbezit. Dullers haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chaberek heeft problemen om de bal te vangen. Chaberek schiet op doel. Ripley werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Matov onderschept slim de pass. Matov passt de bal met de wreef. Grazia heeft problemen om de bal te vangen. Grazia schiet op doel. Ripley probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SQUEEZERS - Del Kartel 2:0

59e minuut.
Targett bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaberek verovert de bal door een tackle van achteren. Grazia rent richting de bal. Grazia schiet op doel. Ripley probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SQUEEZERS - Del Kartel 3:0

63e minuut.
Grazia geeft de bal voor. Keegan onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Morgan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Matov springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Morgan geeft een hoge lob. Chaberek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertrand onderschept slim de pass. Bertrand speelt de bal door. Dullers geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
SQUEEZERS - Del Kartel 4:0

77e minuut.
Daar is Hunter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hunter geeft een hoge lob. Dullers kopt de bal weg. Grazia bereikt de bal nog maar net als eerste. Grazia schiet op doel. Ripley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Feɾnandes verovert de bal door een tackle van achteren. Feɾnandes geeft een hoge lob. Chaberek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaberek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Grazia is nu in balbezit. Hunter legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grazia wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Grazia kan niet meer verder spelen. Hunter probeert naar een medespeler te passen. Perosi komt het veld opgelopen. Dullers neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal. Perosi is nu in balbezit. Perosi haalt uit met een fantastische trap. Ripley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Perosi is nu in balbezit. Chaberek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaberek schiet op doel. Ripley probeert wanhopig de bal te grijpen. Hunter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SQUEEZERS - Del Kartel 5:0

84e minuut.
Feɾnandes rent richting de bal. Dullers rent richting de bal. Dullers passt de bal zonder na te denken. Perosi rent richting de bal. Perosi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ripley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Morgan zal de hoekschop nemen. Matov geeft een lange en hoge pass. Chaberek bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosi haalt uit met een fantastische trap. Ripley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SQUEEZERS 17%, Del Kartel 83%.
SQUEEZERS - Del Kartel 5:0