Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ausra Fc Cobra 79
Normal Tactiek New
41% Balbezit 59%
89% Spel op eigen helft 11%
3 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 39.6
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Tudtud met een harde bal richting middenveld. Hacılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Malul geeft een lange en hoge pass. Daar is Sỹ Phú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sỹ Phú draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - Fc Cobra 79 0:1

6e minuut.
Sỹ Phú passt de bal in één keer door. Malul is nu in balbezit. Malul speelt de bal door. Sỹ Phú rent richting de bal. Sỹ Phú draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - Fc Cobra 79 0:2

9e minuut.
Owen heeft problemen om de bal te vangen. Owen passt de bal zonder na te denken. Dubrava met een sublieme pass. Klungelig pakt Hacılı de bal. Hacılı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - Fc Cobra 79 0:3

10e minuut.
Agbonlahor heeft problemen om de bal te vangen. Hacılı rent richting de bal. Maddison rent richting de bal. Hacılı verovert de bal door een tackle van achteren. Hacılı haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Sỹ Phú is nu in balbezit. Sỹ Phú draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Montiagut met een snelle inworp. Malul bereikt de bal nog maar net als eerste. Malul geeft een lange en hoge pass. Briozzi kopt de bal weg. Daar is Konsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morrison verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Konsa is nu in balbezit. Hacılı onderschept slim de pass. Hacılı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - Fc Cobra 79 0:4

16e minuut.
Amezaga heeft problemen om de bal te vangen. Briozzi rent richting de bal. Briozzi passt de bal met de wreef. Hacılı is nu in balbezit. Hacılı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Hacılı verovert de bal door een tackle van achteren. Hacılı speelt de bal door. Sỹ Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Phú draait met de bal, schiet en ... Morrison probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - Fc Cobra 79 0:5

21e minuut.
Malul bereikt de bal nog maar net als eerste. Malul probeert naar een medespeler te passen. Sỹ Phú is nu in balbezit. Sỹ Phú schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - Fc Cobra 79 0:6

25e minuut.
Owen passt de bal met de wreef. Dubrava rent richting de bal. Dubrava passt de bal zonder na te denken. Sỹ Phú is nu in balbezit. Sỹ Phú haalt uit met een fantastische trap. Morrison verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Dubrava bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubrava passt de bal zonder na te denken. Sỹ Phú is nu in balbezit. Sỹ Phú haalt uit met een fantastische trap. Morrison maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - Fc Cobra 79 0:7

30e minuut.
Briozzi is nu in balbezit. Briozzi passt de bal zonder na te denken. Malul probeert naar een medespeler te passen. Hacılı is nu in balbezit. Hacılı schiet op doel. Morrison probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sỹ Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Phú draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - Fc Cobra 79 0:8

35e minuut.
Morrison trapt de bal weg. Malul kopt de bal weg. Hacılı is nu in balbezit. Hacılı draait met de bal, schiet en ... Terry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Dubrava rent richting de bal. Dubrava passt de bal in één keer door. Sỹ Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Phú schiet op doel. Morrison werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - Fc Cobra 79 0:9

41e minuut.
Malul met de inworp. Owen rent richting de bal. Owen speelt de bal door. Sỹ Phú rent richting de bal. Sỹ Phú schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - Fc Cobra 79 0:10

42e minuut.
Loftus-Cheek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malul met een snelle inworp. Agbonlahor bereikt de bal nog maar net als eerste. Malul geeft een lange en hoge pass. Morrison verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Dubrava passt de bal zonder na te denken. Briozzi rent richting de bal. Sỹ Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Phú draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Konsa de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - Fc Cobra 79 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ausra 87%, Fc Cobra 79 13%.
Ausra - Fc Cobra 79 0:11

53e minuut.
Inworp. Montiagut met een snelle inworp. Malul rent richting de bal. Malul geeft de bal voor. Briozzi kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Amezaga controleert de bal met de borst. Owen is nu in balbezit. Owen passt de bal zonder na te denken. Sỹ Phú rent richting de bal. Sỹ Phú geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - Fc Cobra 79 0:12

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pirinen komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Briozzi rent richting de bal. Briozzi geeft een lange en hoge pass. Konsa heeft problemen om de bal te vangen. Hacılı rent richting de bal. Hacılı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Montiagut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malul geeft een lange en hoge pass. Sỹ Phú rent richting de bal. Sỹ Phú schiet op doel. Na een snelle pass probeert Konsa de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Agbonlahor bereikt de bal nog maar net als eerste. Malul onderschept slim de pass. Malul speelt de bal door. Sỹ Phú is nu in balbezit. Sỹ Phú schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - Fc Cobra 79 0:13

65e minuut.
Słoma komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Inworp. Briozzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Słoma rent richting de bal. Słoma passt de bal met de wreef. Dubrava geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Dubrava passt de bal zonder na te denken. Malul is nu in balbezit. Malul passt de bal met de wreef. Sỹ Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Phú schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - Fc Cobra 79 0:14

71e minuut.
Agbonlahor rent richting de bal. Sỹ Phú verovert de bal door een tackle van achteren. Sỹ Phú speelt de bal door. Hacılı rent richting de bal. Hacılı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Sỹ Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Phú passt de bal met de wreef. Hacılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacılı schiet op doel. Morrison probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - Fc Cobra 79 0:15

74e minuut.
Sỹ Phú passt de bal met de wreef. Briozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Briozzi speelt de bal door. Hacılı is nu in balbezit. Hacılı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Słoma geeft een lange en hoge pass. Briozzi rent richting de bal. Briozzi passt de bal met de wreef. Hacılı is nu in balbezit. Hacılı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Daar is Briozzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Briozzi kopt de bal weg. Daar is Holmes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sỹ Phú is nu in balbezit. Sỹ Phú schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Malul rent richting de bal. Malul passt de bal zonder na te denken. Daar is Hacılı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hacılı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - Fc Cobra 79 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ausra 90%, Fc Cobra 79 10%.
Ausra - Fc Cobra 79 0:16