Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Margate Marauders Worsley FC
MM433 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
18 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 19.7
goed Schieten slecht
matig Passen slecht
matig Verdedigen matig


3e minuut.
Silva passt de bal zonder na te denken. Kerr rent richting de bal. Duch verovert de bal door een tackle van achteren. Tarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarrio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Tarrio is nu in balbezit. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarrio rent richting de bal. Duch is nu in balbezit. Duch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Klungelig pakt Hegyháti de bal. Kerr onderschept slim de pass. Kerr probeert naar een medespeler te passen. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch haalt uit met een fantastische trap. Gosling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Ѕancho kopt de bal weg. Fakadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieira rent richting de bal. Vieira schiet op doel. Bailey maakt een snoekduik en kopt de bal. Prodan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Cebola rent richting de bal. Ѕancho geeft de bal voor. Kobyliński rent richting de bal. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Hegyháti passt de bal in één keer door. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă geeft een lange en hoge pass. Duch rent richting de bal. Duch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Cebola passt de bal met de wreef. Tarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarrio met een sublieme pass. Duch rent richting de bal. Duch haalt uit met een fantastische trap. Gosling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - Worsley FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Margate Marauders 36%, Worsley FC 64%.
Margate Marauders - Worsley FC 1:0

57e minuut.
Altıntop geeft een hoge lob. Tarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarrio passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chiculiţă de bal. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Cebola kopt de bal weg. Grealιsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerr rent richting de bal. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Fakadej geeft een hoge lob. Tarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch rent richting de bal. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Duch rent richting de bal. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch rent richting de bal. Duch haalt uit met een fantastische trap. Gosling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - Worsley FC 2:0

77e minuut.
Altıntop raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cοllymore komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Tarrio rent richting de bal. Duch is nu in balbezit. Duch passt de bal zonder na te denken. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Vieira bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakadej onderschept slim de pass. Fakadej geeft een hoge lob. Duch rent richting de bal. Duch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Silva geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cebola met een snelle inworp. Tarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarrio geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Cork geeft een lange en hoge pass. Keegan kopt de bal weg. Fakadej speelt de bal door. Duch is nu in balbezit. Duch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Margate Marauders 25%, Worsley FC 75%.
Margate Marauders - Worsley FC 2:0