Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dimwell Old Pals SQUEEZERS
Normal Tactiek new season1
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
3 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 33.3
unsatisfactory Schieten solid
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


4e minuut.
Patel geeft een hoge lob. Hunt rent richting de bal. Hunt probeert naar een medespeler te passen. Perosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dimwell Old Pals - SQUEEZERS 0:1

7e minuut.
Morgan met een sublieme pass. Feɾdinand is nu in balbezit. Morgan probeert naar een medespeler te passen. Perosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Doeltrap. Davidson trapt de bal weg van het doel. Dullers kopt de bal weg. Perosi is nu in balbezit. Perosi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Davidson trapt de bal weg van het doel. Querales kopt de bal weg. Klungelig pakt Perosi de bal. Perosi schiet op doel. Davidson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Dullers passt de bal in één keer door. Bednarek heeft problemen om de bal te vangen. Perosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Giggѕ de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Neville rent richting de bal. Dullers verovert de bal door een tackle van achteren. Dullers passt de bal zonder na te denken. Perosi rent richting de bal. Perosi haalt uit met een fantastische trap. Davidson bokst de bal weg.

19e minuut.
Evans is nu in balbezit. Querales verovert de bal door een tackle van achteren. Querales passt de bal met de wreef. Perosi rent richting de bal. Perosi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Daar is Evans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Querales bereikt de bal nog maar net als eerste. Querales passt de bal met de wreef. Perosi is nu in balbezit. Perosi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Hunt rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Morris neemt de hoekschop. Pierrick krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Henderson de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Morgan rent richting de bal. Morgan geeft een hoge lob. Perosi is nu in balbezit. Perosi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Scott de bal onder controle te krijgen. Davidson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bednarek bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Morgan neemt de hoekschop. Perosi heeft problemen om de bal te vangen. Perosi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dimwell Old Pals - SQUEEZERS 0:2

29e minuut.
Matov probeert naar een medespeler te passen. Porter rent richting de bal. Porter met een sublieme pass. Querales is nu in balbezit. Querales schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Perosi probeert de bal aan de voet te houden. Grazia bereikt de bal nog maar net als eerste. Grazia geeft de bal voor. Perosi rent richting de bal. Perosi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dimwell Old Pals - SQUEEZERS 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dimwell Old Pals 74%, SQUEEZERS 26%.
Dimwell Old Pals - SQUEEZERS 0:3

49e minuut.
Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan geeft een lange en hoge pass. Giggѕ heeft problemen om de bal te vangen. Perosi rent richting de bal. Perosi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dimwell Old Pals - SQUEEZERS 0:4

53e minuut.
Giggѕ geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Morgan neemt de hoekschop. Klungelig pakt Querales de bal. Querales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dimwell Old Pals - SQUEEZERS 0:5

58e minuut.
Querales rent richting de bal. Querales passt de bal in één keer door. Grazia probeert naar een medespeler te passen. Querales rent richting de bal. Querales draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Matov zal de hoekschop nemen. Daar is Bednarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perosi is nu in balbezit. Perosi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Porter met een snelle inworp. Matov is nu in balbezit. Matov geeft een lange en hoge pass. Perosi rent richting de bal. Perosi schiet op doel. Davidson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Matov neemt de hoekschop. Bednarek kopt de bal weg. Morgan probeert naar een medespeler te passen. Querales is nu in balbezit. Querales schiet op doel. Davidson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dimwell Old Pals - SQUEEZERS 0:6

67e minuut.
Klungelig pakt Morris de bal. Hunt rent richting de bal. Hunt geeft de bal voor. Perosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosi haalt uit met een fantastische trap. Davidson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Giggѕ geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morgan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Querales bereikt de bal nog maar net als eerste. Querales geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Porter bereikt de bal nog maar net als eerste. Porter speelt de bal door. Perosi rent richting de bal. Perosi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dimwell Old Pals - SQUEEZERS 0:7

72e minuut.
Henderson speelt de bal door. Scott probeert naar een medespeler te passen. Feɾdinand heeft problemen om de bal te vangen. Perosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosi haalt uit met een fantastische trap. Paal! Davidson bokst de bal weg.

79e minuut.
Patel rent richting de bal. Porter verovert de bal door een tackle van achteren. Porter passt de bal met de wreef. Perosi rent richting de bal. Perosi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dimwell Old Pals - SQUEEZERS 0:8

81e minuut.
Neville kopt de bal weg. Querales rent richting de bal. Querales passt de bal in één keer door. Perosi is nu in balbezit. Perosi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Dullers kopt de bal weg. Evans probeert de bal aan de voet te houden. Perosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Klungelig pakt Feɾdinand de bal. Querales is nu in balbezit. Querales passt de bal in één keer door. Perosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Davidson trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Querales de bal. Querales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dimwell Old Pals - SQUEEZERS 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dimwell Old Pals 82%, SQUEEZERS 18%.
Dimwell Old Pals - SQUEEZERS 0:9