Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Del Kartel Internazionlle FC
442 Tactiek Def
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 35.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Redknapp geeft de bal voor. Olędzki is nu in balbezit. Olędzki geeft de bal voor. Carragher bereikt de bal nog maar net als eerste. Afentoulidis geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Kartel - Internazionlle FC 0:1

17e minuut.
Olędzki geeft de bal voor. Trundle kopt de bal weg. Daar is Hunter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupidura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupidura draait met de bal, schiet en ... Ripley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Ripley met een sublieme pass. Afentoulidis kopt de bal weg. Daar is Targett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupidura rent richting de bal. Kupidura schiet op doel. Ripley bokst de bal weg.

30e minuut.
Klungelig pakt Sanchο de bal. Manu rent richting de bal. Manu passt de bal in één keer door. Kupidura is nu in balbezit. Kupidura haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Keegan begaat een overtreding. Rose is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Afentoulidis met een snel genomen vrije trap. Sharpe heeft problemen om de bal te vangen. Olędzki met een sublieme pass. Kupidura is nu in balbezit. Kupidura haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Trundle krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Afentoulidis kopt de bal weg. Manu heeft problemen om de bal te vangen. Manu speelt de bal door. Kupidura is nu in balbezit. Kupidura schiet op doel. Ripley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Del Kartel 70%, Internazionlle FC 30%.
Del Kartel - Internazionlle FC 0:1

53e minuut.
Rose onderschept slim de pass. Rose passt de bal zonder na te denken. Olędzki is nu in balbezit. Olędzki geeft een lange en hoge pass. Daar is Hunter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Olędzki rent richting de bal. Olędzki geeft de bal voor. Hunter heeft problemen om de bal te vangen. Kupidura is nu in balbezit. Kupidura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Del Kartel - Internazionlle FC 0:2

69e minuut.
Rose geeft de bal voor. Sharpe kopt de bal weg. Kupidura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupidura haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Kupidura onderschept slim de pass. Kupidura probeert naar een medespeler te passen. Trundle rent richting de bal. Kupidura rent richting de bal. Kupidura schiet op doel. Ripley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trundle bereikt de bal nog maar net als eerste. Trundle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Del Kartel - Internazionlle FC 0:3

80e minuut.
Rose geeft een lange en hoge pass. Kupidura heeft problemen om de bal te vangen. Trundle bereikt de bal nog maar net als eerste. Trundle schiet op doel. Na een snelle pass probeert Targett de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Kartel - Internazionlle FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Del Kartel 79%, Internazionlle FC 21%.
Del Kartel - Internazionlle FC 0:4