Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Margate Marauders Ausra
MM433 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
34 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 16.2
goed Schieten waardeloos
matig Passen waardeloos
matig Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Bruno is nu in balbezit. Bruno passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Holmes de bal onder controle te krijgen. Tarrio is nu in balbezit. Tarrio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - Ausra 1:0

3e minuut.
Duch rent richting de bal. Bruno is nu in balbezit. Duch onderschept slim de pass. Duch draait met de bal, schiet en ... Bernard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - Ausra 2:0

11e minuut.
Milner rent richting de bal. Kobyliński verovert de bal door een tackle van achteren. Kobyliński geeft een hoge lob. Duch rent richting de bal. Duch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - Ausra 3:0

13e minuut.
Milner passt de bal in één keer door. Agbonlahor speelt de bal door. Daar is Maddison, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duch rent richting de bal. Duch haalt uit met een fantastische trap. Bernard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hegyháti zal de hoekschop nemen. Duch springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - Ausra 4:0

14e minuut.
Klungelig pakt Milner de bal. Milner passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bruno de bal. Duch verovert de bal door een tackle van achteren. Duch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Inworp. Hegyháti met een snelle inworp. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă geeft de bal voor. Duch maakt een snoekduik en kopt de bal. Bernard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch speelt de bal door. Tarrio rent richting de bal. Tarrio haalt uit met een fantastische trap. Bernard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - Ausra 5:0

18e minuut.
Loftus-Cheek is nu in balbezit. Fakadej is nu in balbezit. Fakadej met een sublieme pass. Duch rent richting de bal. Duch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is Cebola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cebola passt de bal in één keer door. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă geeft een lange en hoge pass. Duch maakt een snoekduik en kopt de bal. Bernard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tarrio rent richting de bal. Tarrio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - Ausra 6:0

22e minuut.
Cebola probeert naar een medespeler te passen. Bruno is nu in balbezit. Met opzet legt Fakadej zijn tegenspeler op de grond. Fakadej krijgt een gele kaart. Bruno is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bruno zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hegyháti kopt de bal weg. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă geeft een lange en hoge pass. Bernard bokst de bal weg.

34e minuut.
Chiculiţă heeft problemen om de bal te vangen. Duch is nu in balbezit. Duch passt de bal in één keer door. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ... Bernard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Bruno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarrio draait met de bal, schiet en ... Bernard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - Ausra 7:0

39e minuut.
Hegyháti met de inworp. Chiculiţă is nu in balbezit. Agbonlahor legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Agbonlahor krijgt een gele kaart. Chiculiţă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Duch zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bernard trapt de bal weg. Klungelig pakt Fakadej de bal. Fakadej passt de bal zonder na te denken. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Maddison rent richting de bal. Chiculiţă onderschept slim de pass. Chiculiţă speelt de bal door. Klungelig pakt Duch de bal. Duch haalt uit met een fantastische trap. Bernard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Terry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Margate Marauders 24%, Ausra 76%.
Margate Marauders - Ausra 7:0

50e minuut.
Inworp. Hegyháti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă geeft een hoge lob. Daar is Tarrio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Cebola onderschept slim de pass. Tarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarrio passt de bal met de wreef. Duch rent richting de bal. Duch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Hegyháti kopt de bal weg. Bruno rent richting de bal. Duch onderschept slim de pass. Tarrio rent richting de bal. Tarrio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Cebola met een sublieme pass. Tarrio is nu in balbezit. Tarrio geeft een hoge lob. Chiculiţă maakt een snoekduik en kopt de bal. Duch springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Bruno speelt de bal door. Milner rent richting de bal. Tubřík begaat een overtreding. Milner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Loftus-Cheek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Terry geeft de bal voor. Cebola rent richting de bal. Cebola passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Duch de bal. Duch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - Ausra 8:0

68e minuut.
Tarrio passt de bal zonder na te denken. Daar is Duch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duch met een sublieme pass. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Holmes rent richting de bal. Holmes geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Cebola de bal onder controle te krijgen. Duch rent richting de bal. Duch draait met de bal, schiet en ... Bernard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Margate Marauders - Ausra 9:0

73e minuut.
Bruno onderschept slim de pass. Bruno speelt de bal door. Holmes heeft problemen om de bal te vangen. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Terry rent richting de bal. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă passt de bal met de wreef. Duch is nu in balbezit. Duch haalt uit met een fantastische trap. Bernard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tarrio is nu in balbezit. Tarrio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bruno controleert de bal met de borst. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch probeert naar een medespeler te passen. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Altıntop kopt de bal weg. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă speelt de bal door. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă passt de bal zonder na te denken. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Tarrio de bal. Tarrio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Margate Marauders 31%, Ausra 69%.
Margate Marauders - Ausra 9:0