Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ausra Margate Marauders
Normal Tactiek MM433
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 34.7
waardeloos Schieten goed
slecht Passen matig
hopeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Terry rent richting de bal. Terry geeft de bal voor. Inworp. Hegyháti met de inworp. Chiculiţă geeft een hoge lob. Bernard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Duch rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duch rent richting de bal. Duch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - Margate Marauders 0:1

6e minuut.
Altıntop probeert de bal aan de voet te houden. Nervetti speelt de bal door. Duch rent richting de bal. Duch schiet op doel. Terry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Terry geeft een hoge lob. Daar is Hegyháti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hegyháti passt de bal zonder na te denken. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Chiculiţă onderschept slim de pass. Chiculiţă speelt de bal door. Terry is nu in balbezit. Duch verovert de bal door een tackle van achteren. Duch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Hegyháti rent richting de bal. Hegyháti geeft een lange en hoge pass. Sᴄholes probeert de bal aan de voet te houden. Duch rent richting de bal. Duch haalt uit met een fantastische trap. Bernard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Chiculiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - Margate Marauders 0:2

17e minuut.
Hegyháti bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegyháti probeert naar een medespeler te passen. Sᴄholes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duch is nu in balbezit. Duch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Holmes rent richting de bal. Tarrio verovert de bal door een tackle van achteren. Tarrio passt de bal in één keer door. Duch is nu in balbezit. Duch haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - Margate Marauders 0:3

24e minuut.
Holmes kopt de bal weg. Inworp. Cebola met de inworp. Tarrio rent richting de bal. Tarrio geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Chiculiţă speelt de bal door. Duch rent richting de bal. Tarrio is nu in balbezit. Tarrio schiet op doel. Bernard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - Margate Marauders 0:4

30e minuut.
Daar is Sᴄholes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry rent richting de bal. Duch verovert de bal door een tackle van achteren. Duch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Konsa trapt de bal weg van het doel. Maddison is nu in balbezit. Hegyháti onderschept slim de pass. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Cebola speelt de bal door. Tarrio rent richting de bal. Tarrio passt de bal zonder na te denken. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch schiet op doel. Bernard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - Margate Marauders 0:5

45e minuut.
Altıntop passt de bal met de wreef. Daar is Duch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duch schiet op doel. Terry probeert de bal aan de voet te houden. Bernard probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ausra 71%, Margate Marauders 29%.
Ausra - Margate Marauders 0:5

52e minuut.
Nervetti passt de bal met de wreef. Hegyháti rent richting de bal. Hegyháti geeft een hoge lob. Tarrio is nu in balbezit. Tarrio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duch rent richting de bal. Bernard met een sublieme pass. Hegyháti kopt de bal weg. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Nervetti probeert naar een medespeler te passen. Duch rent richting de bal. Konsa maakt een afschuwelijke overtreding. Konsa krijgt een gele kaart. Duch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tarrio komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Holmes speelt de bal door. Klungelig pakt Nervetti de bal. Nervetti passt de bal in één keer door. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Ardovini geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fletcher met een snelle inworp. Loftus-Cheek rent richting de bal. Loftus-Cheek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Nervetti speelt de bal door. Terry is nu in balbezit. Duch verovert de bal door een tackle van achteren. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă schiet op doel. Bernard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Cebola onderschept slim de pass. Cebola probeert naar een medespeler te passen. Duch rent richting de bal. Duch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - Margate Marauders 0:6

90e minuut.
Hegyháti bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegyháti passt de bal met de wreef. Duch rent richting de bal. Duch schiet op doel. Bernard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ausra - Margate Marauders 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ausra 72%, Margate Marauders 28%.
Ausra - Margate Marauders 0:7