Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Worsley FC Fc Cobra 79
Normal Tactiek New
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 43.2
zwak Schieten goed
slecht Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


1e minuut.
Ѕancho probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Briozzi met de inworp. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Worsley FC - Fc Cobra 79 0:1

7e minuut.
Kasesalu geeft de bal voor. Grealιsh kopt de bal weg. Hacılı rent richting de bal. Hacılı passt de bal zonder na te denken. Cork verovert de bal door een tackle van achteren. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Briozzi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Payer komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Cork met een harde bal richting middenveld. Owen rent richting de bal. Met opzet legt Vieira zijn tegenspeler op de grond. Owen roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Owen kan niet meer verder spelen. Słoma komt het veld opgelopen. Dubrava met een snel genomen vrije trap. Mockevičius maakt een snoekduik en kopt de bal. Gosling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jacks bereikt de bal nog maar net als eerste. Mockevičius onderschept slim de pass. Mockevičius draait met de bal, schiet en ... Gosling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Worsley FC - Fc Cobra 79 0:2

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Malul neemt de hoekschop. Hacılı is nu in balbezit. Hacılı haalt uit met een fantastische trap. Gosling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Worsley FC - Fc Cobra 79 0:3

25e minuut.
Payer onderschept slim de pass. Payer met een sublieme pass. Kerr bereikt de bal nog maar net als eerste. Mockevičius onderschept slim de pass. Mockevičius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Hacılı kopt de bal weg. Malul heeft problemen om de bal te vangen. Malul met een sublieme pass. Mockevičius heeft problemen om de bal te vangen. Mockevičius draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Słoma geeft een lange en hoge pass. Ѕancho is nu in balbezit. Hacılı onderschept slim de pass. Mockevičius rent richting de bal. Mockevičius haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Jacks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gosling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Daar is Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Payer is nu in balbezit. Payer speelt de bal door. Mockevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mockevičius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Worsley FC 78%, Fc Cobra 79 22%.
Worsley FC - Fc Cobra 79 0:3

53e minuut.
Vieira rent richting de bal. Caminante onderschept slim de pass. Dubrava met een sublieme pass. Klungelig pakt Hacılı de bal. Hacılı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Worsley FC - Fc Cobra 79 0:4

57e minuut.
Mockevičius is nu in balbezit. Dubrava probeert naar een medespeler te passen. Malul is nu in balbezit. Hacılı is nu in balbezit. Hacılı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Worsley FC - Fc Cobra 79 0:5

70e minuut.
Inworp. Sỹ Phú komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Malul bereikt de bal nog maar net als eerste. Malul geeft de bal voor. Sỹ Phú heeft problemen om de bal te vangen. Sỹ Phú schiet op doel. Gosling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Worsley FC - Fc Cobra 79 0:6

71e minuut.
Kerr rent richting de bal. Hacılı verovert de bal door een tackle van achteren. Hacılı geeft een lange en hoge pass. Sỹ Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Phú haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Worsley FC - Fc Cobra 79 0:7

73e minuut.
Dubrava kan de bal niet met de borst controleren. Dubrava speelt de bal door. Malul probeert de bal aan de voet te houden. Malul geeft een lange en hoge pass. Sỹ Phú maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Grealιsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacılı is nu in balbezit. Kerr begaat een overtreding. Hacılı moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Hacılı kan niet meer verder spelen.

77e minuut.
Dubrava geeft een hoge lob. Ѕancho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Malul kopt de bal weg. Daar is Payer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Payer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Grealιsh geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Payer de bal. Payer speelt de bal door. Dubrava is nu in balbezit. Dubrava draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Grealιsh speelt de bal door. Daar is Kerr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malul rent richting de bal. Malul geeft een lange en hoge pass. Sỹ Phú krijgt zijn hoofd ertegen. Gosling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gosling probeert naar een medespeler te passen. Kerr kopt de bal weg. Sỹ Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Sỹ Phú schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Payer geeft een hoge lob. Kerr onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Malul geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sỹ Phú maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Worsley FC - Fc Cobra 79 0:8

89e minuut.
Montiagut rent richting de bal. Montiagut geeft een lange en hoge pass. Sỹ Phú rent richting de bal. Sỹ Phú draait met de bal, schiet en ... Gosling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Worsley FC - Fc Cobra 79 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Worsley FC 86%, Fc Cobra 79 14%.
Worsley FC - Fc Cobra 79 0:9