Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Striker Academy AFC Denton Sharks
dode 1 Tactiek Here to Stay
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.5 gemiddelde waardering 51.8
solide Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen redelijk


2e minuut.
Winks rent richting de bal. Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. Rivas speelt de bal door. Creataro rent richting de bal. Creataro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Cieślikowski is nu in balbezit. Cieślikowski geeft een hoge lob. Betancourt probeert de bal aan de voet te houden. Õismaa rent richting de bal. Õismaa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Giavazzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Ronaldo geeft een lange en hoge pass. Õismaa kopt de bal weg. Daar is Jasteržemskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swift bereikt de bal nog maar net als eerste. Swift haalt uit met een fantastische trap. Giavazzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Daar is Õismaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo geeft de bal voor. Swift bereikt de bal nog maar net als eerste. Swift haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Wright is nu in balbezit. Wright passt de bal in één keer door. Swift is nu in balbezit. Swift haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Rivas geeft een lange en hoge pass. Jones kopt de bal weg. Wright geeft een lange en hoge pass. Swift bereikt de bal nog maar net als eerste. Swift draait met de bal, schiet en ... Giavazzi bokst de bal weg.

44e minuut.
Sanz met de inworp. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas geeft een lange en hoge pass. Olivato is nu in balbezit. Olivato haalt uit met een fantastische trap. Nəbi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barton is nu in balbezit. Barton geeft een hoge lob. Õismaa rent richting de bal. Õismaa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Striker Academy 48%, AFC Denton Sharks 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Striker Academy - AFC Denton Sharks 0:0

56e minuut.
Apinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa verovert de bal door een tackle van achteren. Õismaa heeft problemen om de bal te vangen. Õismaa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Striker Academy - AFC Denton Sharks 0:1

59e minuut.
Beckham geeft een lange en hoge pass. Õismaa kopt de bal weg. Swift bereikt de bal nog maar net als eerste. Swift haalt uit met een fantastische trap. Giavazzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Striker Academy - AFC Denton Sharks 0:2

66e minuut.
Chilwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilwell passt de bal in één keer door. Õismaa is nu in balbezit. Õismaa draait met de bal, schiet en ... Giavazzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Striker Academy - AFC Denton Sharks 0:3

70e minuut.
Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Winks onderschept slim de pass. Winks probeert naar een medespeler te passen. Õismaa rent richting de bal. Õismaa draait met de bal, schiet en ... Giavazzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo geeft een hoge lob. Õismaa kopt de bal weg. Klungelig pakt Swift de bal. Swift haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Swift stond buitenspel. Makieła komt het veld opgelopen. Jasteržemskis neemt vlug de vrije trap. Rivas is nu in balbezit. Rivas passt de bal zonder na te denken. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ronaldo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tomkins de bal. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivato rent richting de bal. Olivato schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Winks rent richting de bal. Wright rent richting de bal. Wright probeert naar een medespeler te passen. Swift rent richting de bal. Swift haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Striker Academy 50%, AFC Denton Sharks 50%.
The Striker Academy - AFC Denton Sharks 0:3