Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Denton Sharks The Striker Academy
Here to Stay Tactiek 452s1
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.7 gemiddelde waardering 44.7
solid Schieten solid
solid Passen adequate
average Verdedigen solid


11e minuut.
Nistorescu rent richting de bal. Nistorescu geeft de bal voor. Əbülfəzov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Õismaa rent richting de bal. Õismaa schiet op doel. Giavazzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Nistorescu geeft de bal voor. Manunza kopt de bal weg. Daar is Shaogong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Õismaa rent richting de bal. Õismaa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ronaldo geeft de bal voor. Swift kopt de bal weg. Klungelig pakt Õismaa de bal. Õismaa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - The Striker Academy 1:0

44e minuut.
Cieślikowski rent richting de bal. Szulik maakt een afschuwelijke overtreding. Cieślikowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Winks met een snel genomen vrije trap. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Denton Sharks 50%, The Striker Academy 50%.
AFC Denton Sharks - The Striker Academy 1:0

47e minuut.
Nistorescu passt de bal zonder na te denken. Shaogong rent richting de bal. Shaogong passt de bal zonder na te denken. Burkus rent richting de bal. Burkus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Nistorescu met de inworp. Richarlison rent richting de bal. Richarlison speelt de bal door. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Babulewicz rent richting de bal. Babulewicz passt de bal met de wreef. Swift speelt de bal door. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Manunza de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ronaldo neemt de hoekschop. Giavazzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Swift rent richting de bal. Swift geeft de bal voor. Õismaa is nu in balbezit. Õismaa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - The Striker Academy 2:0

88e minuut.
Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo geeft een hoge lob. Daar is Babulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swift rent richting de bal. Swift schiet op doel. Giavazzi bokst de bal weg.

89e minuut.
Əbülfəzov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ronaldo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Õismaa rent richting de bal. Õismaa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Giavazzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Denton Sharks 46%, The Striker Academy 54%.
AFC Denton Sharks - The Striker Academy 2:0