Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Basin FC Erith and Belvedere
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 25.9
average Schieten adequate
hopeless Passen average
poor Verdedigen average


2e minuut.
Solanke speelt de bal door. Waddle rent richting de bal. Waddle geeft de bal voor. Streit rent richting de bal. Streit haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Di Canio onderschept slim de pass. Di Canio passt de bal in één keer door. Roοney bereikt de bal nog maar net als eerste. Roοney geeft een hoge lob. Trippier krijgt zijn hoofd ertegen. Rooney bokst de bal weg.

11e minuut.
De Bruyne probeert de bal met de borst te controleren. Streit probeert naar een medespeler te passen. Trippier is nu in balbezit. Trippier haalt uit met een fantastische trap. Rooney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Basin FC - Erith and Belvedere 0:1

21e minuut.
Hudson-Odoi is nu in balbezit. Streit onderschept slim de pass. Streit speelt de bal door. Daar is Trippier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trippier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Trippier probeert de bal aan de voet te houden. Di Canio rent richting de bal. Di Canio probeert naar een medespeler te passen. Trippier rent richting de bal. Trippier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Klungelig pakt Murray de bal. Trippier is nu in balbezit. Trippier passt de bal in één keer door. Streit rent richting de bal. Streit schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Terry geeft een lange en hoge pass. Waddle heeft problemen om de bal te vangen. Waddle passt de bal in één keer door. Streit rent richting de bal. Streit draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Terry rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Miller is nu in balbezit. Miller passt de bal zonder na te denken. Streit is nu in balbezit. Streit haalt uit met een fantastische trap. Rooney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Basin FC - Erith and Belvedere 0:2

36e minuut.
Di Canio verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Streit de bal. Streit speelt de bal door. Trippier bereikt de bal nog maar net als eerste. Trippier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Rooney met een sublieme pass. Miller kopt de bal weg. Streit probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Trippier de bal. Trippier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Basin FC - Erith and Belvedere 0:3

45e minuut.
Murray is nu in balbezit. Murray geeft een lange en hoge pass. Roοney probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Streit bereikt de bal nog maar net als eerste. Streit geeft een hoge lob. Rooney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Basin FC - Erith and Belvedere 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Basin FC 84%, Erith and Belvedere 16%.
Basin FC - Erith and Belvedere 0:4

48e minuut.
Waddle speelt de bal door. Feɾdinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Feɾdinand probeert naar een medespeler te passen. Trippier heeft problemen om de bal te vangen. Trippier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Streit onderschept slim de pass. Streit probeert naar een medespeler te passen. Trippier bereikt de bal nog maar net als eerste. Trippier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Basin FC - Erith and Belvedere 0:5

54e minuut.
Murray geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roοney met een snelle inworp. Streit is nu in balbezit. Streit geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Streit heeft problemen om de bal te vangen. De Bruyne bereikt de bal nog maar net als eerste. De Bruyne passt de bal zonder na te denken. Trippier rent richting de bal. Trippier schiet op doel. Rooney bokst de bal weg.

67e minuut.
Di Canio passt de bal met de wreef. Daar is Streit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Streit speelt de bal door. Trippier is nu in balbezit. Trippier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Feɾdinand met de inworp. Waddle met een sublieme pass. Feɾdinand rent richting de bal. Miller is nu in balbezit. Miller probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trippier rent richting de bal. Trippier schiet op doel. Paal!

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roοney met een snelle inworp. Streit is nu in balbezit. Streit haalt uit met een fantastische trap. Rooney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Basin FC - Erith and Belvedere 0:6

86e minuut.
Hudson-Odoi is nu in balbezit. Streit geeft een lange en hoge pass. Hudson-Odoi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trippier rent richting de bal. Trippier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Basin FC - Erith and Belvedere 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Basin FC 74%, Erith and Belvedere 26%.
Basin FC - Erith and Belvedere 0:7