Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DARBY Fc Manchester2
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Gibson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolan is nu in balbezit. Dolan passt de bal zonder na te denken. Albrighton rent richting de bal. Albrighton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Gascoigne passt de bal in één keer door. Daar is Murray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murray met een sublieme pass. Anderson is nu in balbezit. Anderson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Beattie bereikt de bal nog maar net als eerste. Beattie geeft een lange en hoge pass. Daar is Mack, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fraser rent richting de bal. Fraser schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Poveda rent richting de bal. Dolan onderschept slim de pass. Dolan met een sublieme pass. Albrighton rent richting de bal. Albrighton draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - Fc Manchester2 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DARBY 53%, Fc Manchester2 47%.
DARBY - Fc Manchester2 1:0

56e minuut.
Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Morrison is nu in balbezit. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Gascoigne met een sublieme pass. Goss is nu in balbezit. Anderson verovert de bal door een tackle van achteren. Anderson draait met de bal, schiet en ... Ward-Prowse werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DARBY - Fc Manchester2 1:1

74e minuut.
Morrison passt de bal in één keer door. Fraser rent richting de bal. Fraser met een sublieme pass. Dolan is nu in balbezit. Dolan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DARBY 59%, Fc Manchester2 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DARBY - Fc Manchester2 1:1