Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nabeyeboah fc Dagenham & Redbridge
Normal Tactiek 532
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 23
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Watson is nu in balbezit. Notaras onderschept slim de pass. Notaras passt de bal zonder na te denken. Cozma rent richting de bal. Cozma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nabeyeboah fc - Dagenham & Redbridge 0:1

16e minuut.
Seaman met de inworp. Agbonlahor geeft een hoge lob. Macari probeert de bal aan de voet te houden. Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Holding geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agbonlahor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Okocha schiet op doel. Višňovský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Santapaola heeft problemen om de bal te vangen. Dunn bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gabbiadini. Gabbiadini krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Gabbiadini onderschept slim de pass. Santapaola bereikt de bal nog maar net als eerste. Notaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Notaras schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nabeyeboah fc 54%, Dagenham & Redbridge 46%.
Nabeyeboah fc - Dagenham & Redbridge 0:1

50e minuut.
Marwood passt de bal met de wreef. Gabbiadini is nu in balbezit. Okocha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Okocha krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nabeyeboah fc 67%, Dagenham & Redbridge 33%.
Nabeyeboah fc - Dagenham & Redbridge 0:1