Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erith and Belvedere AFC Denton Sharks
Normal Tactiek Here to Stay
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.9 gemiddelde waardering 47.8
average Schieten very good
weak Passen very good
adequate Verdedigen weak


4e minuut.
Winks met een sublieme pass. Wright probeert naar een medespeler te passen. Swift bereikt de bal nog maar net als eerste. Swift haalt uit met een fantastische trap. Cοllymore maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Erith and Belvedere - AFC Denton Sharks 0:1

7e minuut.
Wright geeft een hoge lob. Swift is nu in balbezit. Swift speelt de bal door. Õismaa rent richting de bal. Õismaa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Erith and Belvedere - AFC Denton Sharks 0:2

13e minuut.
Daar is Wright, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Õismaa rent richting de bal. Õismaa geeft de bal voor. Swift is nu in balbezit. Swift draait met de bal, schiet en ... Cοllymore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Ronaldo met een sublieme pass. Wright is nu in balbezit. Wright met een sublieme pass. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa haalt uit met een fantastische trap. Paal! Cοllymore bokst de bal weg.

26e minuut.
Swift rent richting de bal. Swift passt de bal in één keer door. Beckham bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckham geeft de bal voor. Õismaa maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Feɾdinand is nu in balbezit. Wright rent richting de bal. Wright passt de bal zonder na te denken. Õismaa rent richting de bal. Õismaa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ronaldo controleert de bal met de borst. Ronaldo probeert naar een medespeler te passen. Grealish is nu in balbezit. Swift verovert de bal door een tackle van achteren. Swift haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Swift bereikt de bal nog maar net als eerste. Swift draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Klungelig pakt Õismaa de bal. Grealish bereikt de bal nog maar net als eerste. Swift verovert de bal door een tackle van achteren. Õismaa rent richting de bal. Õismaa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Erith and Belvedere - AFC Denton Sharks 0:3

33e minuut.
Wright speelt de bal door. Swift rent richting de bal. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa haalt uit met een fantastische trap. Cοllymore werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Wright passt de bal met de wreef. Swift rent richting de bal. Swift passt de bal met de wreef. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Erith and Belvedere - AFC Denton Sharks 0:4

36e minuut.
Miller kopt de bal weg. Winks rent richting de bal. Winks passt de bal met de wreef. Swift bereikt de bal nog maar net als eerste. Swift draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Grealish geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beckham met de inworp. Swift is nu in balbezit. Swift draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Waddle kopt de bal weg. Chilwell is nu in balbezit. Chilwell passt de bal in één keer door. Swift rent richting de bal. Swift draait met de bal, schiet en ... Cοllymore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Õismaa is nu in balbezit. Õismaa draait met de bal, schiet en ... Cοllymore probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Erith and Belvedere - AFC Denton Sharks 0:5

45e minuut.
Swift rent richting de bal. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa passt de bal met de wreef. Swift bereikt de bal nog maar net als eerste. Swift draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Erith and Belvedere - AFC Denton Sharks 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erith and Belvedere 69%, AFC Denton Sharks 31%.
Erith and Belvedere - AFC Denton Sharks 0:6

51e minuut.
Wright probeert naar een medespeler te passen. Õismaa heeft problemen om de bal te vangen. Swift probeert naar een medespeler te passen. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Swift probeert de bal met de borst te controleren. Wright probeert naar een medespeler te passen. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa schiet op doel. Cοllymore werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Erith and Belvedere - AFC Denton Sharks 0:7

56e minuut.
Di Canio passt de bal met de wreef. Roοney is nu in balbezit. Roοney probeert naar een medespeler te passen. Streit bereikt de bal nog maar net als eerste. Streit schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Beckham rent richting de bal. Beckham geeft de bal voor. Klungelig pakt Õismaa de bal. Õismaa schiet op doel. Cοllymore werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Erith and Belvedere - AFC Denton Sharks 0:8

60e minuut.
Winks passt de bal zonder na te denken. Wright speelt de bal door. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Swift is nu in balbezit. Swift schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Wright passt de bal zonder na te denken. Beckham bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckham geeft een hoge lob. Õismaa is nu in balbezit. Õismaa geeft een lange en hoge pass. Cοllymore bokst de bal weg.

70e minuut.
Inworp. Makieła komt het veld opgelopen. Chilwell met de inworp. Swift is nu in balbezit. Swift draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

73e minuut.
Swift rent richting de bal. Swift speelt de bal door. Makieła bereikt de bal nog maar net als eerste. Makieła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Erith and Belvedere - AFC Denton Sharks 0:9

79e minuut.
Di Canio geeft een hoge lob. Miller kopt de bal weg. Winks is nu in balbezit. Winks geeft een lange en hoge pass. Makieła maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Waddle is nu in balbezit. Wright onderschept slim de pass. Wright passt de bal zonder na te denken. Swift rent richting de bal. Swift draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Erith and Belvedere - AFC Denton Sharks 0:10

83e minuut.
Grealish verovert de bal door een tackle van achteren. Wright rent richting de bal. Wright passt de bal met de wreef. Daar is Swift, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swift haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erith and Belvedere 70%, AFC Denton Sharks 30%.
Erith and Belvedere - AFC Denton Sharks 0:10