Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Basin FC The Striker Academy
Normal Tactiek 452s1
41% Balbezit 59%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 45
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.5 gemiddelde waardering 44.8
zwak Schieten zeer goed
waardeloos Passen solide
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Forrest kopt de bal weg. Burkus heeft problemen om de bal te vangen. Burkus passt de bal in één keer door. Vukašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukašević draait met de bal, schiet en ... Rooney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Basin FC - The Striker Academy 0:1

6e minuut.
Kurpiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kurpiewski passt de bal zonder na te denken. Forrest speelt de bal door. Olivato is nu in balbezit. Olivato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Murray kopt de bal weg. Sanz is nu in balbezit. Sanz passt de bal zonder na te denken. Olivato is nu in balbezit. Olivato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Basin FC - The Striker Academy 0:2

11e minuut.
Klungelig pakt Poveda de bal. Vukašević is nu in balbezit. Hudson-Odoi rent richting de bal. Olivato bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivato schiet op doel. Rooney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Hudson-Odoi verovert de bal door een tackle van achteren. Hudson-Odoi met een sublieme pass. Burkus is nu in balbezit. Olivato rent richting de bal. Olivato draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Basin FC - The Striker Academy 0:3

21e minuut.
Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Watkins legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Burkus raakt geblesseerd tijdens het duel. Burkus zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Rooney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Basin FC - The Striker Academy 0:4

22e minuut.
Kurpiewski kopt de bal weg. Vukašević met een sublieme pass. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Basin FC - The Striker Academy 0:5

27e minuut.
Kurpiewski rent richting de bal. Kurpiewski geeft de bal voor. Terry heeft problemen om de bal te vangen. Olivato bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Rooney met een harde bal richting middenveld. Daar is Kurpiewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurpiewski speelt de bal door. Vukašević rent richting de bal. Vukašević schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Burkus de bal. Watkins legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Burkus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Olivato neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Rooney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Basin FC - The Striker Academy 0:6

30e minuut.
Dallas speelt de bal door. Inworp. Forrest zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sanz is nu in balbezit. Sanz geeft een hoge lob. Rooney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vukašević rent richting de bal. Vukašević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Basin FC - The Striker Academy 0:7

31e minuut.
Terry kopt de bal weg. Vukašević geeft een hoge lob. Olivato bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Basin FC - The Striker Academy 0:8

32e minuut.
Klungelig pakt Dallas de bal. De Bruyne is nu in balbezit. De Bruyne speelt de bal door. Olivato is nu in balbezit. Olivato draait met de bal, schiet en ... Rooney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Kurpiewski met een snelle inworp. Sanz met een sublieme pass. Vukašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukašević draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert De Bruyne de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Basin FC - The Striker Academy 0:9

38e minuut.
Sanz is nu in balbezit. De Bruyne onderschept slim de pass. De Bruyne geeft de bal voor. Daar is Vukašević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukašević haalt uit met een fantastische trap. Rooney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Sanz onderschept slim de pass. Kurpiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurpiewski passt de bal met de wreef. Olivato bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Betancourt met de inworp. Forrest geeft een hoge lob. Daar is Murray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukašević is nu in balbezit. Vukašević draait met de bal, schiet en ... Rooney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Apinis geeft een lange en hoge pass. Terry kopt de bal weg. Klungelig pakt Solanke de bal. Burkus is nu in balbezit. Burkus haalt uit met een fantastische trap. Rooney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Forrest kopt de bal weg. Terry heeft problemen om de bal te vangen. Hudson-Odoi is nu in balbezit. Olivato onderschept slim de pass. Olivato schiet op doel. Rooney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Basin FC 93%, The Striker Academy 7%.
Basin FC - The Striker Academy 0:9

48e minuut.
Lineker bereikt de bal nog maar net als eerste. Betancourt onderschept slim de pass. Betancourt speelt de bal door. Vukašević is nu in balbezit. Vukašević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Burkus is nu in balbezit. Burkus haalt uit met een fantastische trap. Terry kopt de bal weg. Burkus rent richting de bal. Burkus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Manunza onderschept slim de pass. Kurpiewski rent richting de bal. Kurpiewski geeft de bal voor. Vukašević rent richting de bal. Vukašević geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Forrest rent richting de bal. Forrest geeft een hoge lob. Vukašević kopt de bal weg. Olivato rent richting de bal. Olivato draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Forrest rent richting de bal. Forrest geeft de bal voor. Daar is Vukašević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukašević schiet op doel. Rooney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Basin FC - The Striker Academy 0:10

67e minuut.
Sanz verovert de bal door een tackle van achteren. Sanz passt de bal zonder na te denken. Vukašević rent richting de bal. Vukašević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Basin FC - The Striker Academy 0:11

67e minuut.
Olivato raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jones komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Solanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Forrest verovert de bal door een tackle van achteren. De Bruyne tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Forrest is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Forrest wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Sanz met een sublieme pass. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones draait met de bal, schiet en ... Rooney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus is nu in balbezit. Jones is nu in balbezit. Jones schiet op doel. Rooney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Basin FC - The Striker Academy 0:12

83e minuut.
Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry geeft een hoge lob. Kurpiewski rent richting de bal. Kurpiewski geeft een lange en hoge pass. Burkus springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Sanz de bal onder controle te krijgen. Sanz passt de bal met de wreef. Jones is nu in balbezit. Burkus rent richting de bal. Burkus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Sanz kopt de bal weg. Vukašević is nu in balbezit. Vukašević geeft een hoge lob. Daar is Burkus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burkus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Basin FC - The Striker Academy 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Basin FC 82%, The Striker Academy 18%.
Basin FC - The Striker Academy 0:13