Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nabeyeboah fc Fc Manchester2
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.6
hopeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Klungelig pakt Anderson de bal. Murray rent richting de bal. Murray met een sublieme pass. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Watson is nu in balbezit. Watson geeft een hoge lob. Daar is Coady, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nabeyeboah fc - Fc Manchester2 1:0

35e minuut.
Watson probeert naar een medespeler te passen. Gascoigne is nu in balbezit. Gascoigne passt de bal met de wreef. Anderson rent richting de bal. Anderson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Vardy is nu in balbezit. Vardy passt de bal met de wreef. Anderson rent richting de bal. Anderson draait met de bal, schiet en ... Dunk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bowyer heeft problemen om de bal te vangen. Vardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardy met een sublieme pass. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nabeyeboah fc 56%, Fc Manchester2 44%.
Nabeyeboah fc - Fc Manchester2 1:0

56e minuut.
Smith onderschept slim de pass. Smith passt de bal zonder na te denken. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray passt de bal met de wreef. Anderson rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nabeyeboah fc - Fc Manchester2 1:1

73e minuut.
Gascoigne is nu in balbezit. Gascoigne geeft de bal voor. Redknapp is nu in balbezit. Anderson onderschept slim de pass. Anderson haalt uit met een fantastische trap. Dunk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nabeyeboah fc - Fc Manchester2 1:2

79e minuut.
Redknapp geeft een lange en hoge pass. Gascoigne kopt de bal weg. Klungelig pakt Zaha de bal. Vardy rent richting de bal. Vardy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nabeyeboah fc - Fc Manchester2 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nabeyeboah fc 49%, Fc Manchester2 51%.
Nabeyeboah fc - Fc Manchester2 1:3