Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erith and Belvedere The Striker Academy
Normal Tactiek roxy-baby!!
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.3 gemiddelde waardering 38.6
weak Schieten solid
weak Passen average
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Lhomme rent richting de bal. Miller rent richting de bal. Lhomme begaat een overtreding. Lhomme krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Feɾdinand zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller geeft een lange en hoge pass. Roοney bereikt de bal nog maar net als eerste. Roοney haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Collins zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olivato is nu in balbezit. Olivato passt de bal zonder na te denken. Clements bereikt de bal nog maar net als eerste. Clements haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lhomme met de inworp. Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Collins geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cooper de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Collins met een snelle inworp. Gedlich rent richting de bal. Gedlich geeft een lange en hoge pass. Smolík springt en kopt de bal. Cοllymore probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Erith and Belvedere - The Striker Academy 0:1

32e minuut.
Collins probeert naar een medespeler te passen. Gedlich rent richting de bal. Streit maakt een afschuwelijke overtreding. Streit krijgt een gele kaart. Gedlich roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gedlich kan niet meer verder spelen. Kenneth komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Clements is nu in balbezit. Cooper rent richting de bal. Clements verovert de bal door een tackle van achteren. Clements draait met de bal, schiet en ... Smolík probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erith and Belvedere 59%, The Striker Academy 41%.
Erith and Belvedere - The Striker Academy 0:1

53e minuut.
Olivato onderschept slim de pass. Olivato geeft een hoge lob. Clements kopt de bal weg. Smolík bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolík schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Di Canio speelt de bal door. Roοney rent richting de bal. Roοney geeft een lange en hoge pass. Waddle rent richting de bal. Waddle schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Di Canio heeft problemen om de bal te vangen. Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Collins geeft een hoge lob. Olivato rent richting de bal. Olivato draait met de bal, schiet en ... Cοllymore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Waddle met de inworp. Miller is nu in balbezit. Miller geeft de bal voor. Trippier bereikt de bal nog maar net als eerste. Trippier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Fernandes is nu in balbezit. Collins rent richting de bal. Collins passt de bal met de wreef. Smolík bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolík haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erith and Belvedere 48%, The Striker Academy 52%.
Erith and Belvedere - The Striker Academy 0:1