Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Denton Sharks Basin FC
Here to Stay Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
16% Spel op eigen helft 84%
51 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 21.3
zeer goed Schieten zwak
zeer goed Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Makieła speelt de bal door. Õismaa is nu in balbezit. Makieła is nu in balbezit. Õismaa rent richting de bal. Õismaa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Inworp. Ronaldo met een snelle inworp. Chilwell met een sublieme pass. Makieła rent richting de bal. Makieła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo passt de bal zonder na te denken. Õismaa rent richting de bal. Õismaa draait met de bal, schiet en ... Rooney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - Basin FC 1:0

7e minuut.
Makieła rent richting de bal. Poveda onderschept slim de pass. Poveda geeft een hoge lob. Õismaa rent richting de bal. Õismaa haalt uit met een fantastische trap. Rooney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright passt de bal zonder na te denken. Ronaldo probeert naar een medespeler te passen. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa haalt uit met een fantastische trap. Rooney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Makieła rent richting de bal. Makieła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - Basin FC 2:0

12e minuut.
Wright rent richting de bal. Wright passt de bal zonder na te denken. Makieła is nu in balbezit. Õismaa is nu in balbezit. Õismaa haalt uit met een fantastische trap. Rooney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Beckham onderschept slim de pass. Beckham speelt de bal door. Nistorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistorescu geeft een hoge lob. Õismaa krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Daar is Hudson-Odoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wright probeert naar een medespeler te passen. Õismaa is nu in balbezit. Makieła bereikt de bal nog maar net als eerste. Makieła haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Beckham kopt de bal weg. Wright probeert naar een medespeler te passen. Makieła bereikt de bal nog maar net als eerste. Makieła draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Terry de bal onder controle te krijgen. Rooney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Õismaa rent richting de bal. Õismaa schiet op doel. Rooney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - Basin FC 3:0

20e minuut.
Nistorescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Solanke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ronaldo probeert naar een medespeler te passen. Makieła is nu in balbezit. Makieła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Beckham kopt de bal weg. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Makieła is nu in balbezit. Makieła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - Basin FC 4:0

22e minuut.
Poveda passt de bal met de wreef. Hudson-Odoi heeft problemen om de bal te vangen. Makieła is nu in balbezit. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ronaldo neemt de hoekschop. Klungelig pakt Terry de bal. Makieła is nu in balbezit. Makieła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ronaldo probeert naar een medespeler te passen. Beckham bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckham passt de bal zonder na te denken. Makieła is nu in balbezit. Makieła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Chilwell passt de bal zonder na te denken. Õismaa rent richting de bal. Makieła rent richting de bal. Makieła draait met de bal, schiet en ... Rooney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - Basin FC 5:0

36e minuut.
Hudson-Odoi is nu in balbezit. Beckham onderschept slim de pass. Beckham passt de bal met de wreef. Makieła rent richting de bal. Makieła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Beckham zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright geeft de bal voor. Õismaa is nu in balbezit. Õismaa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Õismaa passt de bal zonder na te denken. Ronaldo geeft een lange en hoge pass. Daar is Makieła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Beckham met een sublieme pass. Ronaldo probeert naar een medespeler te passen. Õismaa is nu in balbezit. Õismaa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - Basin FC 6:0

43e minuut.
Ronaldo probeert naar een medespeler te passen. Õismaa is nu in balbezit. Õismaa passt de bal zonder na te denken. Makieła rent richting de bal. Makieła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Murray kopt de bal weg. Õismaa is nu in balbezit. Õismaa passt de bal in één keer door. Makieła heeft problemen om de bal te vangen. Makieła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Denton Sharks 18%, Basin FC 82%.
AFC Denton Sharks - Basin FC 6:0

46e minuut.
De Bruyne geeft de bal voor. Murray kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beckham met een snelle inworp. Wright geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Ronaldo kopt de bal weg. Makieła rent richting de bal. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa draait met de bal, schiet en ... Rooney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - Basin FC 7:0

53e minuut.
Terry geeft de bal voor. Klungelig pakt Chilwell de bal. Chilwell speelt de bal door. Makieła is nu in balbezit. Makieła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Hudson-Odoi heeft problemen om de bal te vangen. Beckham is nu in balbezit. Beckham passt de bal zonder na te denken. Makieła bereikt de bal nog maar net als eerste. Makieła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Beckham passt de bal zonder na te denken. Õismaa speelt de bal door. Makieła is nu in balbezit. Makieła schiet op doel. Rooney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - Basin FC 8:0

61e minuut.
De Bruyne rent richting de bal. Õismaa verovert de bal door een tackle van achteren. Õismaa passt de bal zonder na te denken. Terry geeft de bal voor. Ronaldo geeft een lange en hoge pass. Rooney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Makieła de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - Basin FC 9:0

63e minuut.
Chilwell probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ronaldo de bal. Ronaldo met een sublieme pass. Õismaa is nu in balbezit. Õismaa schiet op doel. Rooney bokst de bal weg.

64e minuut.
Klungelig pakt Makieła de bal. Makieła geeft een hoge lob. Ronaldo geeft de bal voor. Daar is Õismaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ronaldo kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Wright passt de bal zonder na te denken. Beckham probeert naar een medespeler te passen. Õismaa rent richting de bal. Õismaa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - Basin FC 10:0

69e minuut.
Dallas met een sublieme pass. Poveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa verovert de bal door een tackle van achteren. Makieła bereikt de bal nog maar net als eerste. Makieła schiet op doel. Rooney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Ronaldo probeert naar een medespeler te passen. Watkins rent richting de bal. Õismaa verovert de bal door een tackle van achteren. Õismaa schiet op doel. Rooney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - Basin FC 11:0

71e minuut.
Bartley komt het veld opgelopen. Poveda speelt de bal door. Klungelig pakt Dallas de bal. Bartley is nu in balbezit. Bartley draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright passt de bal in één keer door. Ronaldo is nu in balbezit. Ronaldo geeft de bal voor. Makieła krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rooney met een sublieme pass. Ronaldo kopt de bal weg. Bartley rent richting de bal. Bartley draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Makieła controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rooney maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ronaldo kopt de bal weg. Daar is Bartley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartley schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Nistorescu verovert de bal door een tackle van achteren. Nistorescu speelt de bal door. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright geeft een lange en hoge pass. Makieła is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Hudson-Odoi met de inworp. Makieła rent richting de bal. Makieła haalt uit met een fantastische trap. Bartley bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartley draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Denton Sharks 14%, Basin FC 86%.
AFC Denton Sharks - Basin FC 11:0