Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Manchester2 AFC Denton Sharks
Normal Tactiek Here to Stay
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 44.9
matig Schieten zeer goed
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Daar is Gibson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swift is nu in balbezit. Swift passt de bal in één keer door. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Manchester2 - AFC Denton Sharks 0:1

4e minuut.
Gascoigne heeft problemen om de bal te vangen. Gibson is nu in balbezit. Swift verovert de bal door een tackle van achteren. Swift haalt uit met een fantastische trap. Wilkinson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Wilkinson met een harde bal richting middenveld. Ronaldo kopt de bal weg. Õismaa is nu in balbezit. Swift is nu in balbezit. Swift schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Barton geeft een hoge lob. Wright kopt de bal weg. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa draait met de bal, schiet en ... Wilkinson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Manchester2 - AFC Denton Sharks 0:2

10e minuut.
Wright is nu in balbezit. Wright met een sublieme pass. Nistorescu met een sublieme pass. Õismaa is nu in balbezit. Õismaa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Manchester2 - AFC Denton Sharks 0:3

12e minuut.
Nistorescu rent richting de bal. Nistorescu geeft de bal voor. Ronaldo rent richting de bal. Õismaa is nu in balbezit. Õismaa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Nistorescu met een snelle inworp. Wright is nu in balbezit. Wright passt de bal zonder na te denken. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Wilkinson met een harde bal richting middenveld. Wright kopt de bal weg. Gascoigne rent richting de bal. Swift onderschept slim de pass. Swift haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Manchester2 - AFC Denton Sharks 0:4

17e minuut.
Wright verovert de bal door een tackle van achteren. Wright speelt de bal door. Õismaa rent richting de bal. Õismaa haalt uit met een fantastische trap. Wilkinson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Manchester2 - AFC Denton Sharks 0:5

18e minuut.
Ronaldo met een sublieme pass. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa passt de bal met de wreef. Swift bereikt de bal nog maar net als eerste. Swift schiet op doel. Wilkinson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Õismaa heeft problemen om de bal te vangen. Swift bereikt de bal nog maar net als eerste. Swift draait met de bal, schiet en ... Coady probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Nistorescu geeft een lange en hoge pass. Poveda kopt de bal weg. Klungelig pakt Ronaldo de bal. Õismaa is nu in balbezit. Õismaa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo geeft de bal voor. Daar is Mack, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swift rent richting de bal. Swift haalt uit met een fantastische trap. Wilkinson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Nistorescu is nu in balbezit. Nistorescu passt de bal zonder na te denken. Ronaldo met een sublieme pass. Daar is Õismaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Õismaa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Manchester2 - AFC Denton Sharks 0:6

34e minuut.
Murray met een sublieme pass. Anderson heeft problemen om de bal te vangen. Poveda rent richting de bal. Õismaa onderschept slim de pass. Õismaa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Gascoigne rent richting de bal. Nistorescu onderschept slim de pass. Nistorescu speelt de bal door. Õismaa rent richting de bal. Õismaa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa geeft de bal voor. Swift bereikt de bal nog maar net als eerste. Swift draait met de bal, schiet en ... Wilkinson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Manchester2 - AFC Denton Sharks 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Manchester2 78%, AFC Denton Sharks 22%.
Fc Manchester2 - AFC Denton Sharks 0:7

46e minuut.
Swift bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Swift bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa is nu in balbezit. Õismaa schiet op doel. Wilkinson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Manchester2 - AFC Denton Sharks 0:8

53e minuut.
Chilwell passt de bal met de wreef. Cieślikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślikowski geeft een hoge lob. Õismaa is nu in balbezit. Õismaa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Manchester2 - AFC Denton Sharks 0:9

56e minuut.
Winks passt de bal zonder na te denken. Nistorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistorescu speelt de bal door. Õismaa is nu in balbezit. Õismaa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Manchester2 - AFC Denton Sharks 0:10

59e minuut.
Õismaa geeft een hoge lob. Swift bereikt de bal nog maar net als eerste. Swift draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Coady de bal onder controle te krijgen. Wilkinson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Manchester2 - AFC Denton Sharks 0:11

62e minuut.
Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo speelt de bal door. Wright speelt de bal door. Klungelig pakt Õismaa de bal. Õismaa schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Coady bereikt de bal nog maar net als eerste. Coady geeft de bal voor. Winks probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nistorescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nistorescu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Poveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa onderschept slim de pass. Õismaa met een sublieme pass. Swift rent richting de bal. Swift schiet op doel. De bal raakt de paal. Wilkinson probeert wanhopig de bal te grijpen. Swift rent richting de bal. Swift geeft een lange en hoge pass. Õismaa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Manchester2 - AFC Denton Sharks 0:12

72e minuut.
Mack met een sublieme pass. Winks probeert naar een medespeler te passen. Ronaldo met een sublieme pass. Õismaa rent richting de bal. Õismaa haalt uit met een fantastische trap. Wilkinson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Manchester2 - AFC Denton Sharks 0:13

73e minuut.
Richarlison komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Richarlison heeft problemen om de bal te vangen. Richarlison probeert naar een medespeler te passen. Swift is nu in balbezit. Swift schiet op doel. Paal! Swift rent richting de bal. Swift draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Manchester2 - AFC Denton Sharks 0:14

80e minuut.
Inworp. Richarlison zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wright rent richting de bal. Wright geeft een hoge lob. Õismaa maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Ronaldo is nu in balbezit. Ronaldo passt de bal met de wreef. Õismaa rent richting de bal. Õismaa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Manchester2 - AFC Denton Sharks 0:15

83e minuut.
Wright kan de bal niet met de borst controleren. Swift is nu in balbezit. Õismaa is nu in balbezit. Swift bereikt de bal nog maar net als eerste. Swift schiet op doel. Wilkinson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Õismaa is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Õismaa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Manchester2 - AFC Denton Sharks 0:16

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wilkinson trapt de bal weg. Murray kopt de bal weg. Õismaa rent richting de bal. Õismaa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa schiet op doel. Wilkinson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Manchester2 - AFC Denton Sharks 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Manchester2 78%, AFC Denton Sharks 22%.
Fc Manchester2 - AFC Denton Sharks 0:17