Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Denton Sharks Fc Manchester2
Here to Stay Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
14% Spel op eigen helft 86%
52 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 20.4
very good Schieten adequate
very good Passen weak
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Nistorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistorescu geeft een hoge lob. Õismaa is nu in balbezit. Õismaa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - Fc Manchester2 1:0

3e minuut.
Klungelig pakt Brown de bal. Brown met een sublieme pass. Klungelig pakt Gascoigne de bal. Swift onderschept slim de pass. Swift haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - Fc Manchester2 2:0

5e minuut.
Chilwell met een sublieme pass. Wright probeert naar een medespeler te passen. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Swift bereikt de bal nog maar net als eerste. Swift haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Gibson kan de bal niet met de borst controleren. Swift rent richting de bal. Õismaa rent richting de bal. Õismaa schiet op doel. Wilkinson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - Fc Manchester2 3:0

9e minuut.
Chilwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilwell geeft een hoge lob. Daar is Swift, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swift schiet op doel. Wilkinson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - Fc Manchester2 4:0

10e minuut.
Anderson met een sublieme pass. Brown is nu in balbezit. Brown passt de bal zonder na te denken. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Coady kopt de bal weg. Õismaa is nu in balbezit. Õismaa geeft de bal voor. Swift springt en kopt de bal. Wilkinson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Mack geeft de bal voor. Anderson heeft problemen om de bal te vangen. Wright speelt de bal door. Õismaa is nu in balbezit. Õismaa haalt uit met een fantastische trap. Wilkinson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Wilkinson met een harde bal richting middenveld. Wright kopt de bal weg. Cripps rent richting de bal. Õismaa verovert de bal door een tackle van achteren. Õismaa schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo geeft een lange en hoge pass. Poveda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Swift rent richting de bal. Swift draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ronaldo speelt de bal door. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Swift rent richting de bal. Swift schiet op doel. Wilkinson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - Fc Manchester2 5:0

32e minuut.
Ronaldo onderschept slim de pass. Ronaldo passt de bal in één keer door. Swift heeft problemen om de bal te vangen. Swift haalt uit met een fantastische trap. Wilkinson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Gascoigne rent richting de bal. Õismaa verovert de bal door een tackle van achteren. Swift rent richting de bal. Õismaa rent richting de bal. Õismaa draait met de bal, schiet en ... Wilkinson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - Fc Manchester2 6:0

36e minuut.
Ronaldo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Õismaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Õismaa passt de bal in één keer door. Swift bereikt de bal nog maar net als eerste. Swift draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - Fc Manchester2 7:0

37e minuut.
Õismaa verovert de bal door een tackle van achteren. Swift bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa is nu in balbezit. Õismaa haalt uit met een fantastische trap. Wilkinson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - Fc Manchester2 8:0

40e minuut.
Ronaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Ronaldo geeft een hoge lob. Daar is Swift, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Õismaa is nu in balbezit. Õismaa schiet op doel. Wilkinson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Swift onderschept slim de pass. Swift met een sublieme pass. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa schiet op doel. Wilkinson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - Fc Manchester2 9:0

44e minuut.
Swift bereikt de bal nog maar net als eerste. Swift met een sublieme pass. Õismaa heeft problemen om de bal te vangen. Õismaa haalt uit met een fantastische trap. Wilkinson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - Fc Manchester2 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Denton Sharks 17%, Fc Manchester2 83%.
AFC Denton Sharks - Fc Manchester2 10:0

46e minuut.
Ronaldo met de inworp. Wright met een sublieme pass. Swift heeft problemen om de bal te vangen. Swift draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - Fc Manchester2 11:0

50e minuut.
Klungelig pakt Swift de bal. Swift passt de bal in één keer door. Gibson met een sublieme pass. Õismaa is nu in balbezit. Õismaa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Swift bereikt de bal nog maar net als eerste. Swift geeft de bal voor. Ronaldo rent richting de bal. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Wilkinson met een harde bal richting middenveld. Chilwell kopt de bal weg. Klungelig pakt Õismaa de bal. Swift bereikt de bal nog maar net als eerste. Swift draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - Fc Manchester2 12:0

54e minuut.
Gascoigne geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nistorescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Swift rent richting de bal. Swift draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Daar is Wright, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nistorescu rent richting de bal. Nistorescu passt de bal met de wreef. Swift is nu in balbezit. Swift draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - Fc Manchester2 13:0

59e minuut.
Klungelig pakt Smith de bal. Ronaldo is nu in balbezit. Ronaldo probeert naar een medespeler te passen. Õismaa is nu in balbezit. Õismaa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Swift is nu in balbezit. Wilkinson met een sublieme pass. Winks kopt de bal weg. Õismaa is nu in balbezit. Õismaa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Winks is nu in balbezit. Winks geeft de bal voor. Swift rent richting de bal. Swift haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - Fc Manchester2 14:0

66e minuut.
Ronaldo onderschept slim de pass. Ronaldo geeft een hoge lob. Swift bereikt de bal nog maar net als eerste. Swift draait met de bal, schiet en ... Wilkinson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ronaldo geeft een lange en hoge pass. Daar is Swift, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swift draait met de bal, schiet en ... Wilkinson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gibson is nu in balbezit. Õismaa onderschept slim de pass. Õismaa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - Fc Manchester2 15:0

69e minuut.
Doeltrap. Coady trapt de bal weg van het doel. Poveda kan de bal niet met de borst controleren. Ronaldo is nu in balbezit. Ronaldo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Klungelig pakt Õismaa de bal. Õismaa geeft de bal voor. Swift is nu in balbezit. Swift draait met de bal, schiet en ... Wilkinson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - Fc Manchester2 16:0

72e minuut.
Inworp. Ronaldo met een snelle inworp. Wright is nu in balbezit. Wright geeft een lange en hoge pass. Wilkinson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Doeltrap. Wilkinson trapt de bal weg van het doel. Ronaldo kopt de bal weg. Õismaa rent richting de bal. Õismaa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Õismaa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mack de bal. Swift bereikt de bal nog maar net als eerste. Swift haalt uit met een fantastische trap. Coady probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wilkinson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - Fc Manchester2 17:0

77e minuut.
Gascoigne geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ronaldo met de inworp. Õismaa rent richting de bal. Õismaa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Gascoigne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nistorescu met een sublieme pass. Ronaldo met een sublieme pass. Swift heeft problemen om de bal te vangen. Swift schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - Fc Manchester2 18:0

81e minuut.
Anderson heeft problemen om de bal te vangen. Õismaa rent richting de bal. Wright rent richting de bal. Swift rent richting de bal. Swift haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa draait met de bal, schiet en ... Wilkinson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - Fc Manchester2 19:0

84e minuut.
Õismaa rent richting de bal. Swift rent richting de bal. Õismaa is nu in balbezit. Õismaa draait met de bal, schiet en ... Wilkinson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - Fc Manchester2 20:0

86e minuut.
Swift geeft de bal voor. Ronaldo is nu in balbezit. Ronaldo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Õismaa de bal. Õismaa schiet op doel. Wilkinson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - Fc Manchester2 21:0

88e minuut.
Ronaldo kopt de bal weg. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa met een sublieme pass. Daar is Swift, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swift draait met de bal, schiet en ... Wilkinson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gibson kan de bal niet met de borst controleren. Õismaa is nu in balbezit. Õismaa schiet op doel. Wilkinson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - Fc Manchester2 22:0

90e minuut.
Cieślikowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gascoigne met de inworp. Vardy is nu in balbezit. Vardy geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Denton Sharks 10%, Fc Manchester2 90%.
AFC Denton Sharks - Fc Manchester2 22:0