Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DARBY The Striker Academy
Normal Tactiek 3-2 int change
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 42.9
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen solid
weak Verdedigen average


4e minuut.
Kahraman speelt de bal door. Burkus is nu in balbezit. Burkus passt de bal zonder na te denken. Daar is Vukašević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukašević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Sanz rent richting de bal. Sanz passt de bal in één keer door. Kahraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahraman haalt uit met een fantastische trap. Ward-Prowse probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - The Striker Academy 0:1

14e minuut.
Klungelig pakt Scarlett de bal. Kahraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahraman passt de bal met de wreef. Vukašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukašević haalt uit met een fantastische trap. Ward-Prowse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Clements met de inworp. Sanz speelt de bal door. Vukašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukašević haalt uit met een fantastische trap. Ward-Prowse probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - The Striker Academy 0:2

26e minuut.
Morrison geeft een hoge lob. Inworp. Clements zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sanz is nu in balbezit. Sanz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Burkus verovert de bal door een tackle van achteren. Burkus geeft de bal voor. Kahraman kopt de bal weg. Daar is Vukašević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukašević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - The Striker Academy 0:3

33e minuut.
Clements met de inworp. Sanz is nu in balbezit. Sanz geeft de bal voor. Vukašević springt en kopt de bal. Ward-Prowse maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - The Striker Academy 0:4

40e minuut.
Clements speelt de bal door. Paschek speelt de bal door. Sanz probeert naar een medespeler te passen. Kahraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahraman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DARBY 70%, The Striker Academy 30%.
DARBY - The Striker Academy 0:4

48e minuut.
Vukašević probeert naar een medespeler te passen. Burkus heeft problemen om de bal te vangen. Kahraman is nu in balbezit. Kahraman haalt uit met een fantastische trap. Ward-Prowse maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Sanz geeft een lange en hoge pass. Burkus springt en kopt de bal. Vukašević is nu in balbezit. Vukašević draait met de bal, schiet en ... Ward-Prowse maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Fraser met een sublieme pass. Sanz probeert de bal met de borst te controleren. Sanz passt de bal zonder na te denken. Burkus is nu in balbezit. Burkus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kahraman passt de bal in één keer door. Vukašević is nu in balbezit. Vukašević geeft de bal voor. Burkus rent richting de bal. Burkus haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Scarlett geeft een lange en hoge pass. Inworp. Paschek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sanz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Burkus de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Paschek probeert naar een medespeler te passen. Kahraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahraman passt de bal in één keer door. Daar is Vukašević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukašević draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - The Striker Academy 0:5

66e minuut.
Albrighton rent richting de bal. Kahraman onderschept slim de pass. Kahraman passt de bal met de wreef. Vukašević rent richting de bal. Vukašević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Clements met een sublieme pass. Goss is nu in balbezit. Burkus onderschept slim de pass. Burkus draait met de bal, schiet en ... Ward-Prowse werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Clements met de inworp. Sanz met een sublieme pass. Vukašević rent richting de bal. Vukašević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - The Striker Academy 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DARBY 74%, The Striker Academy 26%.
DARBY - The Striker Academy 0:6