Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nabeyeboah fc Erith and Belvedere
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 29.5
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen weak
weak Verdedigen average


6e minuut.
Dunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Streit verovert de bal door een tackle van achteren. Streit haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zaha de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nabeyeboah fc - Erith and Belvedere 0:1

11e minuut.
Watson rent richting de bal. Streit verovert de bal door een tackle van achteren. Streit passt de bal met de wreef. Trippier rent richting de bal. Trippier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bowyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Streit verovert de bal door een tackle van achteren. Streit passt de bal in één keer door. Trippier is nu in balbezit. Trippier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Roοney passt de bal in één keer door. Streit bereikt de bal nog maar net als eerste. Trippier is nu in balbezit. Streit rent richting de bal. Streit haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Watson bereikt de bal nog maar net als eerste. Streit onderschept slim de pass. Streit speelt de bal door. Trippier is nu in balbezit. Trippier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Watson is nu in balbezit. Streit verovert de bal door een tackle van achteren. Dunn onderschept slim de pass. Trippier is nu in balbezit. Trippier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Feɾdinand is nu in balbezit. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller passt de bal in één keer door. Trippier is nu in balbezit. Trippier haalt uit met een fantastische trap. Dunk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Di Canio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nelson. Di Canio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Waddle zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Trippier bereikt de bal nog maar net als eerste. Trippier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nabeyeboah fc 75%, Erith and Belvedere 25%.
Nabeyeboah fc - Erith and Belvedere 0:1

55e minuut.
Cooper geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agbonlahor met de inworp. Di Canio verovert de bal door een tackle van achteren. Nelson geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Cοllymore met een harde bal richting middenveld. Streit kopt de bal weg. Daar is Zaha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trippier bereikt de bal nog maar net als eerste. Trippier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Waddle rent richting de bal. Waddle passt de bal met de wreef. Streit rent richting de bal. Trippier is nu in balbezit. Trippier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nabeyeboah fc - Erith and Belvedere 0:2

64e minuut.
Roοney bereikt de bal nog maar net als eerste. Seaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Roοney zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Roοney moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Roοney schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Seaman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Seaman met een snel genomen vrije trap. Grealish is nu in balbezit. Daley is nu in balbezit. Daley schiet op doel. Cοllymore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Welbeck zal de hoekschop nemen. Agbonlahor kopt de bal weg. Grealish heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daley rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nabeyeboah fc - Erith and Belvedere 1:2

78e minuut.
Di Canio rent richting de bal. Seaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Canio verovert de bal door een tackle van achteren. Streit is nu in balbezit. Streit haalt uit met een fantastische trap. Dunk bokst de bal weg.

90e minuut.
Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller passt de bal in één keer door. Trippier bereikt de bal nog maar net als eerste. Streit is nu in balbezit. Streit schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nabeyeboah fc 65%, Erith and Belvedere 35%.
Nabeyeboah fc - Erith and Belvedere 1:2