Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erith and Belvedere Nabeyeboah fc
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.1 gemiddelde waardering 18.1
average Schieten hopeless
weak Passen poor
average Verdedigen poor


13e minuut.
Na een snelle pass probeert Daley de bal onder controle te krijgen. Dunn rent richting de bal. Trippier onderschept slim de pass. Streit bereikt de bal nog maar net als eerste. Streit draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Erith and Belvedere - Nabeyeboah fc 1:0

17e minuut.
Dunn passt de bal met de wreef. Waddle rent richting de bal. Okocha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Okocha krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Fernandes geeft de bal voor. Streit rent richting de bal. Watson is nu in balbezit. Streit verovert de bal door een tackle van achteren. Streit schiet op doel. Dunk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Seaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Seaman geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roοney met de inworp. Streit geeft de bal voor. Dunk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trippier is nu in balbezit. Trippier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Erith and Belvedere - Nabeyeboah fc 2:0

38e minuut.
Miller zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dunn is nu in balbezit. Streit verovert de bal door een tackle van achteren. Streit geeft de bal voor. Redknapp onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Roοney neemt de hoekschop. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dunk bokst de bal weg.

40e minuut.
Waddle met een sublieme pass. Daar is Streit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Streit passt de bal in één keer door. Trippier rent richting de bal. Trippier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erith and Belvedere 37%, Nabeyeboah fc 63%.
Erith and Belvedere - Nabeyeboah fc 2:0

50e minuut.
Streit kopt de bal weg. Dunn rent richting de bal. Trippier verovert de bal door een tackle van achteren. Streit bereikt de bal nog maar net als eerste. Streit schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Di Canio probeert naar een medespeler te passen. Roοney geeft een lange en hoge pass. Seaman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Streit bereikt de bal nog maar net als eerste. Streit haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Seaman geeft een lange en hoge pass. Daley is nu in balbezit. Waddle maakt een afschuwelijke overtreding. Waddle krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Daley rent richting de bal. Di Canio onderschept slim de pass. Di Canio geeft de bal voor. Trippier rent richting de bal. Trippier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Waddle is nu in balbezit. Klungelig pakt Waddle de bal. Waddle probeert naar een medespeler te passen. Trippier rent richting de bal. Trippier schiet op doel. Dunk bokst de bal weg.

87e minuut.
Welbeck geeft een lange en hoge pass. Grealish heeft problemen om de bal te vangen. Daley rent richting de bal. Daley schiet op doel. Cοllymore probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Erith and Belvedere - Nabeyeboah fc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erith and Belvedere 36%, Nabeyeboah fc 64%.
Erith and Belvedere - Nabeyeboah fc 2:1