Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Striker Academy Fc Manchester2
roxy-baby!! Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
22% Spel op eigen helft 78%
45 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 21.5
excellent Schieten average
solid Passen poor
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Kurpiewski heeft problemen om de bal te vangen. Kurpiewski probeert naar een medespeler te passen. Weijl probeert naar een medespeler te passen. Olivato bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Striker Academy - Fc Manchester2 1:0

3e minuut.
Olivato rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gibson. Olivato is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sanz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Olivato rent richting de bal. Olivato draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Forrest onderschept slim de pass. Sanz rent richting de bal. Sanz met een sublieme pass. Olivato heeft problemen om de bal te vangen. Olivato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Striker Academy - Fc Manchester2 2:0

8e minuut.
Daar is Murray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forrest bereikt de bal nog maar net als eerste. Mack bereikt de bal nog maar net als eerste. Forrest verovert de bal door een tackle van achteren. Sanz geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Vukašević bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cripps. Vukašević raakt geblesseerd tijdens het duel. Sanz met een snel genomen vrije trap. Olivato maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Striker Academy - Fc Manchester2 3:0

13e minuut.
Kahraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahraman passt de bal in één keer door. Daar is Forrest, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivato is nu in balbezit. Olivato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Striker Academy - Fc Manchester2 4:0

15e minuut.
Forrest bereikt de bal nog maar net als eerste. Forrest met een sublieme pass. Vukašević is nu in balbezit. Vukašević schiet op doel. Wilkinson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Striker Academy - Fc Manchester2 5:0

17e minuut.
Coady onderschept slim de pass. Vukašević verovert de bal door een tackle van achteren. Vukašević speelt de bal door. Forrest is nu in balbezit. Forrest schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Striker Academy - Fc Manchester2 6:0

20e minuut.
Vukašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukašević draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gibson de bal onder controle te krijgen. Kurpiewski geeft een hoge lob. Olivato springt en kopt de bal. Wilkinson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
The Striker Academy - Fc Manchester2 7:0

22e minuut.
Gascoigne probeert de bal aan de voet te houden. Wilkinson speelt de bal door. Murray kopt de bal weg. Olivato bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Striker Academy - Fc Manchester2 8:0

32e minuut.
Cripps bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanz onderschept slim de pass. Sanz speelt de bal door. Forrest bereikt de bal nog maar net als eerste. Forrest schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Striker Academy - Fc Manchester2 9:0

33e minuut.
Mack raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gallagher komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Kurpiewski passt de bal zonder na te denken. Forrest rent richting de bal. Forrest passt de bal met de wreef. Vukašević is nu in balbezit. Vukašević haalt uit met een fantastische trap. Wilkinson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sanz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vukašević maakt een snoekduik en kopt de bal. Wilkinson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Olivato is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
The Striker Academy - Fc Manchester2 10:0

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Coady met een harde bal richting middenveld. Cripps kopt de bal weg. Forrest rent richting de bal. Forrest schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Olivato passt de bal in één keer door. Forrest speelt de bal door. Klungelig pakt Coady de bal. Sanz rent richting de bal. Sanz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Forrest met een sublieme pass. Sanz rent richting de bal. Sanz probeert naar een medespeler te passen. Olivato rent richting de bal. Olivato schiet op doel. Wilkinson bokst de bal weg.

45e minuut.
Doeltrap. Jones komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Striker Academy 26%, Fc Manchester2 74%.
The Striker Academy - Fc Manchester2 10:0

47e minuut.
Coady probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sanz zal de hoekschop nemen. Jones rent richting de bal. Jones schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Striker Academy - Fc Manchester2 11:0

48e minuut.
Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Suttie onderschept slim de pass. Suttie geeft de bal voor. Olivato rent richting de bal. Olivato draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jones rent richting de bal. Jones haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Wilkinson trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurpiewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sanz geeft de bal voor. Vukašević maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Olivato bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukašević rent richting de bal. Vukašević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Striker Academy - Fc Manchester2 12:0

53e minuut.
Suttie geeft een hoge lob. Olivato kopt de bal weg. Gibson heeft problemen om de bal te vangen. Vukašević rent richting de bal. Vukašević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Sanz rent richting de bal. Sanz geeft een lange en hoge pass. Olivato bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Striker Academy - Fc Manchester2 13:0

59e minuut.
Sanz passt de bal zonder na te denken. Olivato bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivato passt de bal zonder na te denken. Vukašević is nu in balbezit. Vukašević draait met de bal, schiet en ... Wilkinson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Kurpiewski passt de bal zonder na te denken. Sanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jones de bal. Jones haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Sanz probeert naar een medespeler te passen. Kahraman rent richting de bal. Kahraman met een sublieme pass. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones haalt uit met een fantastische trap. Wilkinson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Kurpiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurpiewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Vukašević de bal. Vukašević haalt uit met een fantastische trap. Wilkinson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wilkinson trapt de bal weg. Kurpiewski kopt de bal weg. Vukašević rent richting de bal. Vukašević schiet op doel. Paal! Wilkinson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Striker Academy - Fc Manchester2 14:0

81e minuut.
Klungelig pakt Kahraman de bal. Gascoigne is nu in balbezit. Kahraman met een sublieme pass. Vukašević rent richting de bal. Vukašević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Striker Academy - Fc Manchester2 15:0

83e minuut.
Klungelig pakt Poveda de bal. Kurpiewski rent richting de bal. Kurpiewski geeft een hoge lob. Olivato maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Striker Academy - Fc Manchester2 16:0

86e minuut.
Giavazzi trapt de bal weg. Poveda kopt de bal weg. Kahraman geeft de bal voor. Vukašević rent richting de bal. Vukašević haalt uit met een fantastische trap. Wilkinson bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sanz neemt de hoekschop. Vukašević krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Coady de bal onder controle te krijgen. Wilkinson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Striker Academy - Fc Manchester2 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Striker Academy 19%, Fc Manchester2 81%.
The Striker Academy - Fc Manchester2 17:0