Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Manchester2 The Striker Academy
Normal Tactiek roxy-baby!!
49% Balbezit 51%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 40.4
matig Schieten uitstekend
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Vardy rent richting de bal. Füsi onderschept slim de pass. Füsi passt de bal met de wreef. Burkus rent richting de bal. Burkus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Poveda de bal. Gascoigne rent richting de bal. Vukašević onderschept slim de pass. Vukašević draait met de bal, schiet en ... Wilkinson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Manchester2 - The Striker Academy 0:1

6e minuut.
Klungelig pakt Mack de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Collins geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Olivato rent richting de bal. Olivato schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Gibson de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Manchester2 - The Striker Academy 0:2

7e minuut.
Anderson probeert naar een medespeler te passen. Poveda rent richting de bal. Vukašević schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vukašević krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Wędzonka probeert naar een medespeler te passen. Gibson rent richting de bal. Olivato onderschept slim de pass. Olivato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Manchester2 - The Striker Academy 0:3

13e minuut.
Wędzonka met een snelle inworp. Collins is nu in balbezit. Collins geeft de bal voor. Vukašević springt en kopt de bal. Wilkinson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Manchester2 - The Striker Academy 0:4

15e minuut.
Vukašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivato rent richting de bal. Olivato passt de bal zonder na te denken. Burkus rent richting de bal. Burkus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Manunza is nu in balbezit. Manunza geeft een hoge lob. Gibson heeft problemen om de bal te vangen. Olivato is nu in balbezit. Olivato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wilkinson trapt de bal weg. Wędzonka kopt de bal weg. Vukašević rent richting de bal. Vukašević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Manunza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wędzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Murray krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Wędzonka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Manunza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cripps kopt de bal weg. Collins probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vukašević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukašević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Konsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Füsi is nu in balbezit. Füsi geeft een lange en hoge pass. Vukašević rent richting de bal. Vukašević draait met de bal, schiet en ... Wilkinson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Collins zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poveda speelt de bal door. Inworp. Wędzonka met de inworp. Collins geeft de bal voor. Wilkinson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Manchester2 70%, The Striker Academy 30%.
Fc Manchester2 - The Striker Academy 0:4

46e minuut.
Klungelig pakt Babulewicz de bal. Babulewicz geeft een lange en hoge pass. Olivato kopt de bal weg. Vukašević rent richting de bal. Vukašević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Manchester2 - The Striker Academy 0:5

51e minuut.
Vukašević onderschept slim de pass. Collins is nu in balbezit. Vukašević is nu in balbezit. Olivato bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivato schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Burkus is nu in balbezit. Burkus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Coady is nu in balbezit. Coady geeft een lange en hoge pass. Vardy kopt de bal weg. Collins is nu in balbezit. Collins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Manchester2 - The Striker Academy 0:6

54e minuut.
Coady trapt de bal weg van het doel. Cripps kopt de bal weg. Collins probeert naar een medespeler te passen. Vukašević rent richting de bal. Vukašević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Manchester2 - The Striker Academy 0:7

55e minuut.
Murray speelt de bal door. Daar is Anderson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukašević onderschept slim de pass. Vukašević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Manchester2 - The Striker Academy 0:8

57e minuut.
Smith geeft een hoge lob. Vukašević rent richting de bal. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus schiet op doel. Wilkinson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Manchester2 - The Striker Academy 0:9

60e minuut.
Burkus raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Smolík komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Murray controleert de bal met de borst. Wędzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzonka geeft de bal voor. Smolík is nu in balbezit. Smolík schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Füsi heeft problemen om de bal te vangen. Füsi geeft de bal voor. Smolík rent richting de bal. Vukašević is nu in balbezit. Vukašević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Manchester2 - The Striker Academy 0:10

65e minuut.
Füsi met een snelle inworp. Gascoigne is nu in balbezit. Gascoigne speelt de bal door. Füsi heeft problemen om de bal te vangen. Füsi geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vukašević rent richting de bal. Vukašević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Manchester2 - The Striker Academy 0:11

70e minuut.
Daar is Smolík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coady rent richting de bal. Smolík onderschept slim de pass. Smolík schiet op doel. Wilkinson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Manchester2 - The Striker Academy 0:12

71e minuut.
Klungelig pakt Gibson de bal. Gibson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wędzonka met de inworp. Collins geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Philogene-Bidace onderschept slim de pass. Philogene-Bidace geeft de bal voor. Klungelig pakt Coady de bal. Smolík bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolík schiet op doel. Wilkinson bokst de bal weg. Vukašević rent richting de bal. Vukašević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Manchester2 - The Striker Academy 0:13

74e minuut.
Collins probeert naar een medespeler te passen. Philogene-Bidace rent richting de bal. Murray begaat een overtreding. Murray krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Philogene-Bidace is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Philogene-Bidace zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Smolík bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolík geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Poveda is nu in balbezit. Collins onderschept slim de pass. Collins geeft de bal voor. Daar is Vukašević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Smolík kopt de bal weg. Collins speelt de bal door. Vukašević rent richting de bal. Vukašević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Manchester2 - The Striker Academy 0:14

84e minuut.
Poveda met een sublieme pass. Füsi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Smolík de bal. Vukašević rent richting de bal. Vukašević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Wędzonka kopt de bal weg. Füsi is nu in balbezit. Füsi geeft een lange en hoge pass. Smolík bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolík geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Wędzonka is nu in balbezit. Wędzonka geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Smolík de bal onder controle te krijgen. Vukašević is nu in balbezit. Vukašević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Manchester2 85%, The Striker Academy 15%.
Fc Manchester2 - The Striker Academy 0:14