Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Denton Sharks DARBY
Here to Stay Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
22% Spel op eigen helft 78%
41 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 24.4
very good Schieten poor
very good Passen unsatisfactory
average Verdedigen weak


3e minuut.
Swift rent richting de bal. Õismaa is nu in balbezit. Swift is nu in balbezit. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa draait met de bal, schiet en ... Ward-Prowse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Swift is nu in balbezit. Swift schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - DARBY 1:0

7e minuut.
Morrison rent richting de bal. Wright is nu in balbezit. Wright passt de bal in één keer door. Õismaa is nu in balbezit. Õismaa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - DARBY 2:0

15e minuut.
Nistorescu passt de bal in één keer door. Prat heeft problemen om de bal te vangen. Ronaldo is nu in balbezit. Ronaldo geeft de bal voor. Swift maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Inworp. Ronaldo met de inworp. Wright heeft problemen om de bal te vangen. Wright geeft de bal voor. Goss heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

19e minuut.
Ronaldo met een snelle inworp. Wright is nu in balbezit. Wright geeft de bal voor. Swift maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - DARBY 3:0

22e minuut.
Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo passt de bal met de wreef. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa haalt uit met een fantastische trap. Ward-Prowse werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - DARBY 4:0

24e minuut.
Winks passt de bal met de wreef. Wright is nu in balbezit. Wright met een sublieme pass. Õismaa is nu in balbezit. Õismaa schiet op doel. Ward-Prowse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Scarlett kopt de bal weg. Ronaldo speelt de bal door. Daar is Õismaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swift rent richting de bal. Swift draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Beattie geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nistorescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Swift bereikt de bal nog maar net als eerste. Swift haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Nistorescu met een sublieme pass. Scarlett met een sublieme pass. Õismaa kan de bal niet met de borst controleren. Swift bereikt de bal nog maar net als eerste. Swift haalt uit met een fantastische trap. Ward-Prowse bokst de bal weg. Õismaa is nu in balbezit. Õismaa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - DARBY 5:0

31e minuut.
Scarlett geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nistorescu met de inworp. Swift rent richting de bal. Swift haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Nistorescu rent richting de bal. Bowyer onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Winks met een snelle inworp. Nistorescu geeft een lange en hoge pass. Ward-Prowse bokst de bal weg. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - DARBY 6:0

38e minuut.
Daar is Swift, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swift passt de bal met de wreef. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa schiet op doel. Ward-Prowse probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - DARBY 7:0

40e minuut.
Alexander-Arnold onderschept slim de pass. Wright onderschept slim de pass. Wright probeert naar een medespeler te passen. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - DARBY 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Denton Sharks 28%, DARBY 72%.
AFC Denton Sharks - DARBY 8:0

46e minuut.
Wright met een sublieme pass. Ward-Prowse met een sublieme pass. Wright kopt de bal weg. Swift heeft problemen om de bal te vangen. Swift draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Ward-Prowse trapt de bal weg. Ronaldo kopt de bal weg. Õismaa rent richting de bal. Õismaa draait met de bal, schiet en ... Ward-Prowse probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - DARBY 9:0

52e minuut.
Klungelig pakt Ronaldo de bal. Ronaldo probeert naar een medespeler te passen. Swift rent richting de bal. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Swift heeft problemen om de bal te vangen. Swift draait met de bal, schiet en ... Ward-Prowse maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Õismaa rent richting de bal. Õismaa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Nistorescu rent richting de bal. Nistorescu speelt de bal door. Swift bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa rent richting de bal. Õismaa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Fraser passt de bal zonder na te denken. Albrighton is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Winks. Winks krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Morrison controleert de bal met de borst. Wright met een sublieme pass. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa draait met de bal, schiet en ... Ward-Prowse probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - DARBY 10:0

65e minuut.
Prat heeft problemen om de bal te vangen. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo probeert naar een medespeler te passen. Õismaa is nu in balbezit. Õismaa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Morrison is nu in balbezit. Õismaa verovert de bal door een tackle van achteren. Õismaa speelt de bal door. Swift rent richting de bal. Swift schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Klungelig pakt Winks de bal. Winks speelt de bal door. Ronaldo probeert naar een medespeler te passen. Õismaa is nu in balbezit. Õismaa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Wright kopt de bal weg. Daar is Swift, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beattie bereikt de bal nog maar net als eerste. Swift onderschept slim de pass. Swift draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Richarlison komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Richarlison passt de bal in één keer door. Swift rent richting de bal. Swift passt de bal in één keer door. Õismaa is nu in balbezit. Õismaa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - DARBY 11:0

73e minuut.
Scarlett speelt de bal door. Prat bereikt de bal nog maar net als eerste. Prat geeft een hoge lob. Chilwell rent richting de bal. Chilwell geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ronaldo kopt de bal weg. Õismaa is nu in balbezit. Goss legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Õismaa raakt geblesseerd tijdens het duel. Swift neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - DARBY 12:0

76e minuut.
Scarlett speelt de bal door. Dolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolan onderschept slim de pass. Dolan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - DARBY 12:1

77e minuut.
Swift heeft problemen om de bal te vangen. Wright probeert naar een medespeler te passen. Prat probeert naar een medespeler te passen. Õismaa is nu in balbezit. Õismaa haalt uit met een fantastische trap. Ward-Prowse verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Scarlett geeft de bal voor. Winks kopt de bal weg. Daar is Beattie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swift rent richting de bal. Swift geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Richarlison geeft een hoge lob. Õismaa heeft problemen om de bal te vangen. Õismaa probeert naar een medespeler te passen. Swift heeft problemen om de bal te vangen. Swift draait met de bal, schiet en ... Ward-Prowse verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Scarlett de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Richarlison geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Õismaa springt en kopt de bal. Ward-Prowse probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Doeltrap. Ward-Prowse trapt de bal weg. Wright kopt de bal weg. Klungelig pakt Õismaa de bal. Õismaa schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ward-Prowse trapt de bal weg. Wright speelt de bal door. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa passt de bal zonder na te denken. Goss verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Richarlison geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Õismaa is nu in balbezit. Õismaa haalt uit met een fantastische trap. Ward-Prowse probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Denton Sharks - DARBY 13:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Denton Sharks 15%, DARBY 85%.
AFC Denton Sharks - DARBY 13:1