Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DARBY AFC Denton Sharks
Normal Tactiek Here to Stay
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 43
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 46.4
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen very good
average Verdedigen average


1e minuut.
Bowyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright onderschept slim de pass. Wright passt de bal in één keer door. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Ward-Prowse trapt de bal weg van het doel. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo passt de bal zonder na te denken. Daar is Swift, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swift draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Õismaa rent richting de bal. Swift is nu in balbezit. Beattie legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Beattie krijgt een gele kaart. Swift is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Swift neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - AFC Denton Sharks 0:1

13e minuut.
Winks met een sublieme pass. Ronaldo is nu in balbezit. Wright probeert naar een medespeler te passen. Swift rent richting de bal. Swift haalt uit met een fantastische trap. Paal! Ward-Prowse probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Swift verovert de bal door een tackle van achteren. Swift speelt de bal door. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa schiet op doel. Ward-Prowse probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - AFC Denton Sharks 0:2

19e minuut.
Klungelig pakt Prat de bal. Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo passt de bal zonder na te denken. Swift is nu in balbezit. Swift haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - AFC Denton Sharks 0:3

20e minuut.
Swift rent richting de bal. Beattie is nu in balbezit. Beattie speelt de bal door. Õismaa is nu in balbezit. Õismaa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Õismaa rent richting de bal. Õismaa passt de bal in één keer door. Swift bereikt de bal nog maar net als eerste. Swift schiet op doel. Ward-Prowse werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - AFC Denton Sharks 0:4

28e minuut.
Prat heeft problemen om de bal te vangen. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Goss legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Õismaa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Swift kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Ward-Prowse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - AFC Denton Sharks 0:5

31e minuut.
Bowyer is nu in balbezit. Swift verovert de bal door een tackle van achteren. Swift passt de bal met de wreef. Õismaa rent richting de bal. Õismaa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ward-Prowse bokst de bal weg.

32e minuut.
Nistorescu kopt de bal weg. Õismaa is nu in balbezit. Swift is nu in balbezit. Õismaa is nu in balbezit. Õismaa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Nistorescu probeert naar een medespeler te passen. Wright speelt de bal door. Prat rent richting de bal. Õismaa verovert de bal door een tackle van achteren. Õismaa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Goss rent richting de bal. Õismaa onderschept slim de pass. Klungelig pakt Õismaa de bal. Õismaa schiet op doel. Ward-Prowse probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - AFC Denton Sharks 0:6

40e minuut.
Scarlett heeft problemen om de bal te vangen. Scarlett geeft een lange en hoge pass. Ronaldo geeft een hoge lob. Swift heeft problemen om de bal te vangen. Swift haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ward-Prowse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DARBY 82%, AFC Denton Sharks 18%.
DARBY - AFC Denton Sharks 0:6

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ronaldo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wright speelt de bal door. Ronaldo geeft de bal voor. Swift krijgt zijn hoofd ertegen. Ward-Prowse bokst de bal weg. Õismaa is nu in balbezit. Õismaa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - AFC Denton Sharks 0:7

51e minuut.
Ronaldo onderschept slim de pass. Ronaldo passt de bal met de wreef. Wright probeert naar een medespeler te passen. Õismaa probeert de bal met de borst te controleren. Õismaa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Winks speelt de bal door. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa probeert naar een medespeler te passen. Swift is nu in balbezit. Swift haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ronaldo geeft een lange en hoge pass. Swift kopt de bal weg. Wright probeert naar een medespeler te passen. Swift rent richting de bal. Swift draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - AFC Denton Sharks 0:8

59e minuut.
Nistorescu verovert de bal door een tackle van achteren. Nistorescu geeft de bal voor. Õismaa kopt de bal weg. Õismaa rent richting de bal. Õismaa draait met de bal, schiet en ... Ward-Prowse verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - AFC Denton Sharks 0:9

59e minuut.
Dolan passt de bal zonder na te denken. Ronaldo is nu in balbezit. Ronaldo geeft een lange en hoge pass. Swift rent richting de bal. Swift draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Nistorescu rent richting de bal. Nistorescu geeft een lange en hoge pass. Õismaa kopt de bal weg. Klungelig pakt Swift de bal. Swift haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - AFC Denton Sharks 0:10

68e minuut.
Wright speelt de bal door. Daar is Õismaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Õismaa passt de bal in één keer door. Swift heeft problemen om de bal te vangen. Swift haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Õismaa is nu in balbezit. Swift bereikt de bal nog maar net als eerste. Swift passt de bal met de wreef. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Goss geeft de bal voor. Nistorescu rent richting de bal. Nistorescu passt de bal in één keer door. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa schiet op doel. Ward-Prowse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - AFC Denton Sharks 0:11

75e minuut.
Nistorescu is nu in balbezit. Nistorescu geeft een hoge lob. Õismaa rent richting de bal. Õismaa haalt uit met een fantastische trap. Ward-Prowse maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - AFC Denton Sharks 0:12

77e minuut.
Ronaldo met een snelle inworp. Õismaa is nu in balbezit. Goss legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Õismaa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Õismaa kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Ward-Prowse speelt de bal door. Chilwell kopt de bal weg. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Morrison passt de bal zonder na te denken. Prat rent richting de bal. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Daar is Swift, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ward-Prowse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ward-Prowse speelt de bal door. Ronaldo kopt de bal weg. Swift is nu in balbezit. Õismaa is nu in balbezit. Õismaa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - AFC Denton Sharks 0:13

81e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ward-Prowse niet meer kan verder spelen. Trippier komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Prat met een sublieme pass. Ronaldo speelt de bal door. Swift is nu in balbezit. Õismaa rent richting de bal. Õismaa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Trippier trapt de bal weg. Morrison controleert de bal met de borst. Wright probeert naar een medespeler te passen. Õismaa is nu in balbezit. Õismaa draait met de bal, schiet en ... Trippier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - AFC Denton Sharks 0:14

85e minuut.
Beattie rent richting de bal. Wright onderschept slim de pass. Wright speelt de bal door. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa schiet op doel. Trippier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Fraser passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Wright de bal onder controle te krijgen. Wright probeert naar een medespeler te passen. Swift rent richting de bal. Swift draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bowyer passt de bal met de wreef. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo passt de bal zonder na te denken. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DARBY 83%, AFC Denton Sharks 17%.
DARBY - AFC Denton Sharks 0:14