Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Manchester2 Erith and Belvedere
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 27.5
average Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen average


2e minuut.
Waddle onderschept slim de pass. Waddle speelt de bal door. Streit is nu in balbezit. Streit draait met de bal, schiet en ... Wilkinson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Manchester2 - Erith and Belvedere 0:1

12e minuut.
Vardy onderschept slim de pass. Streit verovert de bal door een tackle van achteren. Streit met een sublieme pass. Trippier bereikt de bal nog maar net als eerste. Trippier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Miller geeft een hoge lob. Daar is Cripps, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trippier bereikt de bal nog maar net als eerste. Trippier draait met de bal, schiet en ... Gibson probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Manchester2 - Erith and Belvedere 0:2

22e minuut.
Waddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddle geeft de bal voor. Gibson kopt de bal weg. Roοney bereikt de bal nog maar net als eerste. Roοney schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Poveda rent richting de bal. Poveda passt de bal in één keer door. Smith probeert naar een medespeler te passen. Streit is nu in balbezit. Streit haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Cripps passt de bal zonder na te denken. Vardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardy passt de bal met de wreef. Anderson rent richting de bal. Anderson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Wilkinson trapt de bal weg van het doel. Murray kopt de bal weg. Cooper probeert de bal met de borst te controleren. Anderson rent richting de bal. Anderson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Manchester2 - Erith and Belvedere 1:2

37e minuut.
Gascoigne verovert de bal door een tackle van achteren. Waddle onderschept slim de pass. Streit bereikt de bal nog maar net als eerste. Streit draait met de bal, schiet en ... Coady probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Manchester2 - Erith and Belvedere 1:3

44e minuut.
Poveda is nu in balbezit. Streit onderschept slim de pass. Streit speelt de bal door. Trippier rent richting de bal. Trippier haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Manchester2 69%, Erith and Belvedere 31%.
Fc Manchester2 - Erith and Belvedere 1:3

53e minuut.
Waddle kopt de bal weg. Gascoigne heeft problemen om de bal te vangen. Di Canio begaat een overtreding. Di Canio krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Di Canio met een sublieme pass. Streit rent richting de bal. Gascoigne rent richting de bal. Streit verovert de bal door een tackle van achteren. Streit schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Manchester2 - Erith and Belvedere 1:4

66e minuut.
Gascoigne rent richting de bal. Streit bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gascoigne zijn tegenspeler op de grond. Streit raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Streit kan niet meer verder spelen. Gascoigne geeft een hoge lob. Shaw komt het veld opgelopen. Waddle komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Shaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Trippier rent richting de bal. Shaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Trippier rent richting de bal. Trippier schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Fernandes geeft een lange en hoge pass. Poveda bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shaw. Shaw krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Klungelig pakt Miller de bal. Miller geeft de bal voor. Gascoigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddle verovert de bal door een tackle van achteren. Waddle geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Manchester2 62%, Erith and Belvedere 38%.
Fc Manchester2 - Erith and Belvedere 1:4