Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erith and Belvedere Fc Manchester2
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
22 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 21.5
matig Schieten redelijk
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


9e minuut.
Di Canio kopt de bal weg. Klungelig pakt Gibson de bal. Trippier is nu in balbezit. Trippier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Erith and Belvedere - Fc Manchester2 1:0

14e minuut.
Miller probeert naar een medespeler te passen. Streit bereikt de bal nog maar net als eerste. Streit passt de bal met de wreef. Trippier bereikt de bal nog maar net als eerste. Trippier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Di Canio verovert de bal door een tackle van achteren. Streit bereikt de bal nog maar net als eerste. Streit passt de bal zonder na te denken. Trippier is nu in balbezit. Trippier draait met de bal, schiet en ... Paal!

24e minuut.
Murray onderschept slim de pass. Murray passt de bal met de wreef. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cooper de bal onder controle te krijgen. Cοllymore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Streit verovert de bal door een tackle van achteren. Di Canio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Canio speelt de bal door. Trippier is nu in balbezit. Trippier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Waddle kopt de bal weg. Streit speelt de bal door. Trippier is nu in balbezit. Trippier draait met de bal, schiet en ... Wilkinson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Cripps speelt de bal door. Smith bereikt de bal nog maar net als eerste. Smith speelt de bal door. Anderson rent richting de bal. Anderson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Di Canio heeft problemen om de bal te vangen. Di Canio met een sublieme pass. Trippier bereikt de bal nog maar net als eerste. Trippier haalt uit met een fantastische trap. Coady probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Roοney zal de hoekschop nemen. Trippier krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erith and Belvedere 47%, Fc Manchester2 53%.
Erith and Belvedere - Fc Manchester2 1:0

56e minuut.
Waddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray onderschept slim de pass. Murray met een sublieme pass. Anderson is nu in balbezit. Anderson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Erith and Belvedere - Fc Manchester2 1:1

59e minuut.
Gascoigne is nu in balbezit. Streit onderschept slim de pass. Streit speelt de bal door. Trippier bereikt de bal nog maar net als eerste. Trippier haalt uit met een fantastische trap. Wilkinson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Waddle rent richting de bal. Waddle speelt de bal door. Streit met een sublieme pass. Trippier bereikt de bal nog maar net als eerste. Trippier schiet op doel. Wilkinson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Gascoigne is nu in balbezit. Streit onderschept slim de pass. Streit met een sublieme pass. Trippier is nu in balbezit. Trippier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Di Canio kopt de bal weg. Roοney probeert naar een medespeler te passen. Streit rent richting de bal. Streit haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Gibson trapt de bal weg. Waddle kopt de bal weg. Poveda probeert de bal aan de voet te houden. Trippier rent richting de bal. Trippier schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Erith and Belvedere - Fc Manchester2 2:1

80e minuut.
Trippier bereikt de bal nog maar net als eerste. Streit is nu in balbezit. Streit draait met de bal, schiet en ... Trippier probeert de bal aan de voet te houden. Wilkinson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Erith and Belvedere - Fc Manchester2 3:1

81e minuut.
Gibson heeft problemen om de bal te vangen. Poveda rent richting de bal. Poveda passt de bal met de wreef. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Erith and Belvedere - Fc Manchester2 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erith and Belvedere 32%, Fc Manchester2 68%.
Erith and Belvedere - Fc Manchester2 3:2