Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DARBY Basin FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


13e minuut.
De Bruyne is nu in balbezit. Dolan verovert de bal door een tackle van achteren. Dolan passt de bal zonder na te denken. Daar is Albrighton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albrighton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Barry probeert de bal aan de voet te houden. Fraser geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Beattie de bal onder controle te krijgen. Dolan is nu in balbezit. Dolan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Barry met een snelle inworp. Poveda is nu in balbezit. Beattie begaat een overtreding. Poveda raakt geblesseerd tijdens het duel. Poveda wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Beattie rent richting de bal. Beattie passt de bal met de wreef. Albrighton rent richting de bal. Dolan rent richting de bal. Dolan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Beattie raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Justin komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Dolan draait met de bal, schiet en ... Rooney met een sublieme pass. Morrison rent richting de bal. Dolan rent richting de bal. Dolan schiet op doel. Rooney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Murray geeft de bal voor. Inworp. Fraser zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dolan is nu in balbezit. Dolan schiet op doel. Rooney bokst de bal weg.

37e minuut.
Dolan onderschept slim de pass. Dolan probeert de bal met de borst te controleren. Dolan passt de bal in één keer door. Albrighton bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrighton haalt uit met een fantastische trap. Rooney bokst de bal weg.

44e minuut.
Albrighton rent richting de bal. Dolan is nu in balbezit. Albrighton rent richting de bal. Dolan rent richting de bal. Dolan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DARBY 42%, Basin FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DARBY - Basin FC 0:0

51e minuut.
Prat geeft een lange en hoge pass. Inworp. Barry met een snelle inworp. Poveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Poveda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Goss geeft een lange en hoge pass. De Bruyne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Bruyne passt de bal zonder na te denken. Dallas is nu in balbezit. Dallas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Barry met een snelle inworp. Morrison is nu in balbezit. Poveda begaat een overtreding. Poveda krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Dolan met een sublieme pass. Albrighton is nu in balbezit. Watkins maakt een afschuwelijke overtreding. Albrighton is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Justin neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DARBY 52%, Basin FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DARBY - Basin FC 0:0