Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nabeyeboah fc AFC Denton Sharks
Normal Tactiek Here to Stay
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 45.7
waardeloos Schieten zeer goed
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Ronaldo kopt de bal weg. Klungelig pakt Õismaa de bal. Õismaa met een sublieme pass. Swift bereikt de bal nog maar net als eerste. Swift draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Õismaa onderschept slim de pass. Õismaa haalt uit met een fantastische trap. Redknapp kopt de bal weg. Õismaa probeert de bal aan de voet te houden. Õismaa haalt uit met een fantastische trap. Dunk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nabeyeboah fc - AFC Denton Sharks 0:1

12e minuut.
Zaha geeft de bal voor. Inworp. Ronaldo met de inworp. Wright is nu in balbezit. Wright geeft een hoge lob. Dunk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Swift is nu in balbezit. Swift schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nabeyeboah fc - AFC Denton Sharks 0:2

15e minuut.
Swift is nu in balbezit. Zaha bereikt de bal nog maar net als eerste. Swift onderschept slim de pass. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa schiet op doel. Dunk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Swift is nu in balbezit. Swift schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nabeyeboah fc - AFC Denton Sharks 0:3

17e minuut.
Nistorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Swift rent richting de bal. Nistorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Swift is nu in balbezit. Swift draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nabeyeboah fc - AFC Denton Sharks 0:4

18e minuut.
Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Seaman de bal. Swift rent richting de bal. Swift draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nabeyeboah fc - AFC Denton Sharks 0:5

20e minuut.
Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright probeert naar een medespeler te passen. Swift rent richting de bal. Swift draait met de bal, schiet en ... Dunk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nabeyeboah fc - AFC Denton Sharks 0:6

24e minuut.
Redknapp geeft de bal voor. Winks kopt de bal weg. Swift rent richting de bal. Õismaa rent richting de bal. Õismaa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nabeyeboah fc - AFC Denton Sharks 0:7

26e minuut.
Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo met een sublieme pass. Swift is nu in balbezit. Swift schiet op doel. Redknapp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dunk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nistorescu zal de hoekschop nemen. Zaha kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nabeyeboah fc - AFC Denton Sharks 0:8

29e minuut.
Watson rent richting de bal. Nistorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistorescu draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Zaha de bal. Õismaa maakt een snoekduik en kopt de bal. Dunk bokst de bal weg.

31e minuut.
Zaha probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nistorescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Õismaa rent richting de bal. Õismaa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ronaldo kopt de bal weg. Õismaa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bowyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa verovert de bal door een tackle van achteren. Õismaa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Nistorescu heeft problemen om de bal te vangen. Wright speelt de bal door. Õismaa rent richting de bal. Õismaa draait met de bal, schiet en ... Dunk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Redknapp heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nabeyeboah fc - AFC Denton Sharks 0:9

38e minuut.
Wright speelt de bal door. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Swift de bal. Swift draait met de bal, schiet en ... Dunk bokst de bal weg.

38e minuut.
Nistorescu kopt de bal weg. Swift is nu in balbezit. Swift geeft een lange en hoge pass. Õismaa rent richting de bal. Õismaa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nabeyeboah fc - AFC Denton Sharks 0:10

42e minuut.
Klungelig pakt Watson de bal. Swift rent richting de bal. Swift passt de bal zonder na te denken. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Inworp. Nistorescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wright heeft problemen om de bal te vangen. Wright geeft de bal voor. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Nabeyeboah fc - AFC Denton Sharks 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nabeyeboah fc 87%, AFC Denton Sharks 13%.
Nabeyeboah fc - AFC Denton Sharks 0:11

49e minuut.
Winks passt de bal met de wreef. Nistorescu is nu in balbezit. Nistorescu speelt de bal door. Swift rent richting de bal. Swift draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Inworp. Chilwell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ronaldo speelt de bal door. Swift rent richting de bal. Swift haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nabeyeboah fc - AFC Denton Sharks 0:12

64e minuut.
Swift probeert naar een medespeler te passen. Ronaldo is nu in balbezit. Ronaldo passt de bal met de wreef. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Redknapp trapt de bal weg van het doel. Bowyer controleert de bal met de borst. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Winks probeert naar een medespeler te passen. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa probeert naar een medespeler te passen. Swift bereikt de bal nog maar net als eerste. Swift draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Richarlison komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Richarlison zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Watson bereikt de bal nog maar net als eerste. Swift verovert de bal door een tackle van achteren. Swift draait met de bal, schiet en ... Dunk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nabeyeboah fc - AFC Denton Sharks 0:13

74e minuut.
Wright geeft een hoge lob. Dunk probeert naar een medespeler te passen. Ronaldo kopt de bal weg. Klungelig pakt Õismaa de bal. Õismaa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Barton geeft een hoge lob. Swift bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa rent richting de bal. Õismaa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nabeyeboah fc - AFC Denton Sharks 0:14

84e minuut.
Dunn rent richting de bal. Dunn passt de bal zonder na te denken. Ronaldo geeft de bal voor. Swift is nu in balbezit. Swift haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Dunk trapt de bal weg. Richarlison is nu in balbezit. Richarlison geeft een hoge lob. Õismaa rent richting de bal. Õismaa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Swift de bal. Õismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Redknapp heeft problemen om de bal te vangen. Swift is nu in balbezit. Redknapp legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Swift is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Swift zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Swift rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nabeyeboah fc - AFC Denton Sharks 0:15

90e minuut.
Ronaldo heeft problemen om de bal te vangen. Ronaldo probeert naar een medespeler te passen. Zaha bereikt de bal nog maar net als eerste. Õismaa verovert de bal door een tackle van achteren. Õismaa draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nabeyeboah fc 75%, AFC Denton Sharks 25%.
Nabeyeboah fc - AFC Denton Sharks 0:15